No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Avaa WebHost Manager (WHM) suoraan

Voit avata WebHost Managerin suoraan verkkoselaimella.

1. Anna jokin seuraavista URL -osoitteista haluamassasi selaimessa:

URL-osoite Kuvaus
    https://[serverIP -osoite]: 2087 Käytä palvelimesi IP -osoitetta WHM: n käyttämiseen salatun yhteyden kautta (esimerkiksihttps://999.999.999.999:2087 ).
    https://[domainnimi]: 2087 Käytä verkkotunnustasi WHM: n käyttämiseen salatun yhteyden kautta (esimerkiksihttps://coolexample.com:2087 ).
    http://[serverIP -osoite]: 2086 Käytä palvelimesi IP -osoitetta WHM: n käyttämiseen salaamattoman yhteyden kautta (esimerkiksihttp://999.999.999.999:2086 )
    http://[domainnimi]: 2086 Käytä verkkotunnustasi WHM: n käyttämiseen salaamattoman yhteyden kautta (esimerkiksihttp://coolexample.com:2086 ).
  2. Jätä käyttäjätunnukseksi ”root”, anna salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään .

Näytä minulle