WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Avaa WordPress

Voit käyttää WordPress -hallintapaneelia mille tahansa hallinnoidun WordPress -tilisi sivustolle. Voit muokata sivustoa milloin tahansa Koontinäytöstä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Avaa Omat tuotteet -sivu ja napsauta WordPress-hallinta-kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta muokattavan verkkosivuston oikeassa kulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse sitten WP Admin .
    Valitse WP admin
  4. Tämä avaa WordPress -koontinäytön, jossa voit luoda ja muokata verkkosivustoa.

Yhdyskäytävä

1. Napsauta Hallitse .
    Napsauta Hallitse

Tämä avaa WordPress -koontinäytön, jossa voit luoda ja muokata verkkosivustoasi.

Oma verkkohotelli

1. Napsauta WP -hallinta .
    Napsauta WP -hallinta.

Tämä käynnistää WordPress -koontinäytön, jossa voit luoda ja muokata verkkosivustoasi.