Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Varmuuskopioi verkkosivustoni Windows -verkkohotellissa

Sinun tulisi aina pitää varmuuskopiot verkkosivustostasi - ei ole mitään muuta tapaa varautua odottamattomiin tilanteisiin. GoDaddy tarjoaa sinulle kolme vaihtoehtoa varmuuskopioinnille:

MenetelmäLisämaksuOhjeet
AutomaattinenKylläSaatavilla Verkkosivuston varmuuskopioinnin kautta
ManuaalinenEiKäytä tätä artikkelia
AikataulutettuEiKäytä tätä artikkelia

Manuaaliset varmuuskopiot Pleskissä

Varoitus:

Verkkosivuston manuaalinen varmuuskopiointi Pleskissä lopettaa sen tilapäisesti. Sivustosi kävijät näkevät 503 Palvelua - tilapäisesti poissa käytöstä -sivun.

1. Valitse Pleskin kotisivulta Varmuuskopioinnin hallinta .
  2. Napsauta Back Up (Varmuuskopioi).
  3. Täytä näytössä olevat kentät. Kiinnitä erityistä huomiota Varmuuskopioi sisältö -alueeseen - jotta voit varmuuskopioida verkkosivustosi, sinun on valittava Verkkotunnuksen määritykset ja sisältö .
  4. Napsauta OK

Sinun tulisi myös varmuuskopioida tilisi tietokannat .

Ajoitetut varmuuskopiot Pleskissä

1. Valitse Pleskin kotisivulta Varmuuskopioinnin hallinta .
  2. Valitse Lisää toimintoja ja sitten Ajoitetun varmuuskopioinnin asetukset .
  3. Täytä näytössä olevat kentät. Kiinnitä erityistä huomiota Varmuuskopioi sisältö -alueeseen - jotta voit varmuuskopioida verkkosivustosi, sinun on valittava Verkkotunnuksen määritykset ja sisältö .
  4. Napsauta OK