Vie tai varmuuskopioi yhteystietoni, kalenterini, sähköpostini ja tehtäväni

Luomalla Office-varmuuskopiotiedoston voit tallentaa ja viedä sähköpostiviestit, yhteystiedot, kalenteritiedot ja tehtävät. Tämän jälkeen voit tuoda varmuuskopiosi uuteen sähköpostipalvelupakettiin, sähköpostipalveluun tai Outlookin uuteen versioon. Vientiin eivät sisälly metadata, kuten kansion ominaisuudet (näkymät, käyttöoikeudet ja AutoArchive-asetukset), viestisäännöt ja estettyjen lähettäjien luettelot. Microsoft ei enää tue Outlook 2016 -ohjelmaa vanhempia versioita.

Vaaditaan: varmista, että koko postilaatikkosi sisältyy vientiin, käyttämällä Exchange-välimuistitilaa ja määrittämällä se tallentamaan kaikki postisi.
Huomautus: emme tue manuaalisia varmuuskopioita tai Outlook-datatiedostojen (.pst .ost ja .olm) tuomista.

Valitse oma Outlook-versiosi nähdäksesi siihen liittyvät vaiheet. Etkö ole varma, mikä versio käytössäsi on? Selvitä Outlook-versiosi.

Outlook Windows-tietokoneelle

Huomaa: Nämä ohjeet ovat vain tiedoksi. GoDaddy-oppaat eivät voi auttaa tietojen tuonnissa.
  1. Avaa Outlook.
  2. Valitse vasemmassa yläkulmassa Tiedosto.
  3. Valitse Avaa ja vie ja sitten Tuonti/vienti.
  4. Valitse Vie tiedostoon ja sitten Seuraava.
  5. Valitse Outlook-datatiedosto (.pst) ja sitten Seuraava.
  6. Jos haluat viedä koko postilaatikkosi, valitse sähköpostitilin nimi ja jatka seuraavaan vaiheeseen. Jos haluat viedä vain kalenterin, yhteystiedot tai tehtävät, valitse kyseinen kansio. Voit viedä ainoastaan yhden tyypin kerrallaan, joten sinun on toistettava nämä vaiheet, jos haluat viedä yhteystiedot, kalenterit ja tehtävät erikseen.
  7. Varmista, että Sisällytä alikansiot -valintaruutu on valittuna, ja valitse sitten Seuraava.
  8. Valitse Selaa määrittääksesi, minne Outlookin datatiedosto (.pst) tallennetaan. Anna tiedoston nimi ja valitse sitten OK.
  9. Jos viet olemassa olevaa Outlookin datatiedostoa (.pst), määritä kohdassa Asetukset, miten toimitaan, jos vietävät kohteet ovat jo tiedostossa.
  10. Valitse Valmis.
  11. Vienti alkaa välittömästi, paitsi jos yksi seuraavista tapahtuu:
    • Jos luot Outlookin datatiedostoa (.pst), valinnainen salasana voi auttaa suojaamaan tiedoston. Kun Luo Outlookin datatiedosto -valintaikkuna tulee näkyviin, anna salasana ruutuihin Salasana ja Vahvista salasana ja valitse sitten OK. Anna salasana Outlookin datatiedoston salasanan valintaikkunassa ja valitse OK.
    • Jos viet olemassa olevaa, salasanalla suojattua Outlookin datatiedostoa (.pst), anna salasana Outlookin datatiedoston salasana -valintaikkunassa ja valitse OK.

Takaisin alkuun

Outlook Mac-tietokoneelle

Huomaa: Nämä ohjeet ovat vain tiedoksi. GoDaddy-oppaat eivät voi auttaa tietojen tuonnissa.
  1. Avaa Outlook.
  2. Jos olet Outlookin uudessa versiossa, palaa Outlookin vanhaan versioon. Valitse Outlook ja sitten Uusi Outlook. Sinun on ehkä vahvistettava, että haluat palata vanhaan versioon.
    Uusi Outlook -valikko
  3. Valitse Tiedosto ja sitten Vie. Vie arkistotiedosto (.olm) -ikkuna avautuu.
    • Jos et näe Vie-vaihtoehtoa, etsi se Työkalut-valikosta.
  4. Valitse, mitä haluat viedä. Oletusasetuksena Näiden tyyppien kohteet -kohdassa on kaikki kohteet valittuna.
  5. Valitse Jatka. Macin Finder avautuu.
  6. Valitse, minne haluat tallentaa tiedoston tietokoneellasi, anna tiedostolle nimi ja valitse sitten Tallenna. Kohteet viedään.
  7. Valitse Valmis.

Voit myös viedä yksittäisiä kohteita yksittäisinä tiedostoina, joko varmuuskopiona tai käytettäväksi muissa sovelluksissa.

1. Jos olet Outlookin uudessa versiossa, palaa Outlookin vanhaan versioon. Valitse Outlook ja sitten Uusi Outlook. Sinun on ehkä vahvistettava, että haluat palata vanhaan versioon.
  2. Valitse kohdeluettelosta kohde, jonka haluat viedä.
    • Jos haluat valita useampia kohteita, pidä Command-näppäintä painettuna samalla, kun valitset kohteita.
      KohdeTiedostotyyppi
      Sähköpostiviestit.eml
      Yhteystiedot.vcf (vCard)
      Kalenteritapahtumat ja tehtävät.ics
      Huomautukset.html
  3. Vedä valinta työpöydälle tai kansioon Finderissä.

Takaisin alkuun

Outlookin verkkoversio (vain yhteystiedot)

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse sivun vasemmassa reunassa Ihmiset Ihmiset.
  3. Valitse Yhteystietojen hallinta ja sitten Vie yhteystiedot.
  4. Valitse, haluatko viedä kaikki yhteystiedot vai vain jonkin tietyn kansion sisältämät yhteystiedot. Valitse sitten Vie.

Yhteystietosi tallennetaan .csv-tiedostona, joka voidaan tuoda muihin sähköpostisovelluksiin (kuten Gmail) tai muihin Outlook-versioihin.

Takaisin alkuun