Blogijulkaisujen luominen

Verkkosivustosi blogin avulla voit kirjoittaa uuden julkaisun, muokata sitä, lisätä siihen kuvan ja julkaista sen välittömästi. Etkö ole varma, mitä haluat sanoa? Luonnosversiot tallennetaan automaattisesti, joten voit kirjoittaa nopeita ajatuksia ja viimeistellä kirjoituksen, kun olet valmis.

Huomautus: Ennen kuin alat kirjoittaa blogikirjoituksia, varmista, että verkkosivustollasi on osio niitä varten. Katso Blogin lisääminen verkkosivustoon.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Oma blogi -paneelissa Avaa.
    Napsauta Oma blogi -painiketta
  4. Napsauta Hallitse blogia -ikkunassa Uusi kirjoitus.
    Napsauta Uusi kirjoitus
  5. Aloita napsauttamalla Kirjoita otsikko tähän -kohtaa ja kirjoita sitten oma otsikko.
    Kirjoita otsikko ja tekstiä
  6. Napsauta Start typing (Aloita kirjoittaminen) -riviä ja kirjoita julkaisusi tekstisisältö kenttään.
  7. Jos haluat muotoilla tekstiä tai lisätä siihen linkin, valitse haluamasi kohta. Näytölle avautuu työkalupalkki, jonka kautta voit tehdä muutokset.
    Muotoile valittu teksti tai lisää siihen linkki
  8. Kun lisäät uuden kappaleen painamalla Enter-näppäintä, voit jatkaa tekstin kirjoittamista. Voit myös lisätä kuvan tai vaakasuuntaisen rajaviivan napsauttamalla näkyviin tulevaa pluspainiketta.
    Lisää kuva tai rajaviiva
  9. Napsauta Kuvakirjastossa välilehteä Omat siirretyt, niin voit käyttää jotain omista kuvistasi. Voit myös siirtyä Kuvapankkikuvat-välilehdelle, antaa haluamasi avainsanat ja napsauttaa suurennuslasipainiketta, jos haluat käyttää kuvapankin maksuttomia kuvia.
    Lataa oma kuva tai valitse kuvapankissa oleva kuva
  10. Kun löydät sopivan kuvan, merkitse se valintamerkillä napsauttamalla sitä ja napsauta sitten Lisää. Kuva lisätään blogikirjoitukseen.
    kuva lisättynä kirjoitukseen
  11. Kun kirjoituksesi on valmiina jaettavaksi, napsauta Julkaise. Kun vahvistusikkuna näytetään, voit katsoa, miltä kirjoitus näyttää sivuston vierailijoille, napsauttamalla Tarkastele kirjoitusta.