Blogijulkaisujen luominen

Your website's blog feature lets you write a new post, format it, add a photo, and publish it right away. Or, if you still thinking about what to say, just jot down an idea. Since even drafts are saved automatically, you can finish it when you're ready and publish it then. (The blog feature supports only English.)

Huomautus: Ennen kuin alat kirjoittaa blogijulkaisuja, varmista, että verkkosivustollasi on osio niitä varten. Katso Blogin isännöinti verkkosivustolla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta My Blog (Oma blogi) -paneelia.
    Napsauta blogipainiketta
  4. Napsauta Blog Posts (Blogiviestit) -ikkunassa New Post (Uusi julkaisu).
    Napsauta New Post (Uusi julkaisu)
  5. Aloita napsauttamalla Type Your Title Here -kohtaa (Kirjoita otsikko tähän) ja kirjoita sitten julkaisun otsikko.
    Kirjoita otsikko ja tekstiä
  6. Napsauta Start typing (Aloita kirjoittaminen) -riviä ja kirjoita julkaisusi tekstisisältö kenttään.
  7. Jos haluat muotoilla tekstiä tai lisätä siihen linkin, valitse haluamasi kohta. Näytölle avautuu työkalupalkki, jonka kautta voit tehdä muutokset.
    Muotoile valittu teksti tai lisää siihen linkki
  8. Kun lisäät uuden kappaleen painamalla Enter-näppäintä, voit jatkaa tekstin kirjoittamista. Voit myös lisätä kuvan tai vaakasuuntaisen rajaviivan napsauttamalla näkyviin tulevaa pluspainiketta.
    Lisää kuva tai rajaviiva
  9. Kun Image Library (Kuvakirjasto) -ikkuna avautuu, napsauta Uploaded Images (Ladatut kuvat), jos haluat käyttää omaa kuvaasi. Voit myös siirtyä Stock Images (Kuvapankin kuvat) -välilehdelle, antaa haluamasi avainsanat ja napsauttaa Search (Hae), jos haluat käyttää kuvapankissa olevia maksuttomia kuvia.
    Lataa oma kuva tai valitse kuvapankissa oleva kuva
  10. Kun löydät sopivan kuvan, merkitse se vihreällä valintamerkillä napsauttamalla sitä ja valitse sitten Insert Images (Lisää kuvat). Kuva lisätään blogijulkaisuun.
  11. Kun julkaisusi on valmiina jaettavaksi, napsauta Publish (Julkaise).
    Sisältö on valmiina julkaistavaksi