Blogijulkaisujen luominen

Blogiviestissä kirjoitat sisältöä aiheen tai avainsanojen mukaan, muotoilet sen ja lisäät kuvan. Ainoa asia on julkaista nyt tai ajoittaa se myöhempää käyttöä varten. Etkö ole varma, mitä sanoa? Luonnosversiot tallennetaan automaattisesti, joten kirjoita muistiin nopea idea ja viimeistele se, kun olet valmis. Muista lisätä blogiosio verkkosivustollesi viestien näyttämistä varten.

Tämä video on osa Blogin käyttäminen yrityksellesi -opastussarjaa .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Siirry Koontinäytöllä kohtaan Markkinointi ja sitten Blogi .
  4. Valitse Luo viesti .
  5. Nyt on aika kirjoittaa viesti!
    • Aloita otsikolla. Sen pitäisi sisältää sekä pääideasi avainsana että antaa lukijoille käsitys hyödystä, jonka he saavat lukemalla artikkeliasi. Otsikkosi on oltava alle 65 merkkiä pitkä.
    • Lisää tekstiä. Kirjoita keskustelevalla äänellä ja erota ideoita otsikoilla. Korosta teksti muotoillaksesi ja linkitäksesi tekstisi.
    • Kun kohdistin on tekstialueella, voit lisätä kuvia, videoita tai jakajaa + -painikkeella. Lisää kuvapankkikuva tai video tai jokin omista kuvistasi tai videoistasi. Lue lisää ammattimaisen kuvan luomisesta .
    • Lisää esittelykuva. Sen lisäksi, että se näkyy viestissäsi, myös verkkosivustosi blogiosioon.
    • Valitse luokka tai lisää uusi luokka. Luokat antaa sinun luoda useita blogeja sivustollesi.

Huomautus: Jos haluat poistaa jakajan, valitse viiva ja paina askelpalautinta tai poistonäppäintä.

6. Kun olet valmis jakamaan viestisi maailman kanssa, valitse Julkaise tai Aseta julkaisupäivä . Kun vahvistusikkuna tulee näkyviin, voit valita Näytä viesti nähdäksesi, miltä se näyttää blogisi vierailijoille.

Lisätietoja

Blogikirjoituksen parhaat käytännöt

Nämä videot ovat osa Blogin käyttäminen yrityksellesi -opastussarjaa .