Blogin isännöinti verkkosivustolla

By adding a blog to your website, you can quickly post new content to engage visitors. Daily tips, eye-catching photos, tasty recipes, or industry insights — blog items don't need to be long. Frequency counts more than perfection: The point is to make your site stand out in the digital crowd. (The blog feature supports only English.)

Huomautus: Jos haluat vain luoda linkin toisella sivustolla olevaan blogiin, saat lisätietoja täältä:

.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Lisää sivullesi osio napsauttamalla vihreää pluspainiketta.
    Napsauta vihreää pluspainiketta
  4. Napsauta Blog (Blogi) -paneelia.
    Napsauta Blog (Blogi)
  5. Napsauta asettelua, jota haluat käyttää.
    Valitse asettelu
  6. Kun vahvistusviesti on tullut näkyviin, napsauta My Blog (Oma blogi) ja siirry muokkaamaan blogisi asetuksia.
  7. Varmista, että My New Website Builder blog (Oma New Website Builder-blogi) on valittuna ja muokkaa halutessasi Section Title -kohtaa (Osion nimi). Voit myös lisätä tietoja Section Intro -kenttään (Osion esittely), jos käyttämäsi asettelu tukee sitä.
    Muuta asetuksia

Huomautus: Voit valita toisen vaihtoehdon milloin tahansa napsauttamalla Change Layout (Muuta asettelua) -nuolta.

8. Kun olet valmis, voit luoda blogijulkaisuja napsauttamalla Manage Blog (Hallitse blogia).
    Napsauta Manage Blog (Hallitse blogia)