Blogin lisääminen verkkosivustoon

Blogin avulla voit lisätä verkkosivustollesi nopeasti uutta sisältöä ja ylläpitää vierailijoidesi kiinnostusta. Voit lisätä esimerkiksi päivittäisiä vinkkejä, näyttäviä kuvia, veden kielelle tuovia reseptejä tai tarkkanäköisiä katsauksia alasi tapahtumiin – blogijulkaisujen ei tarvitse olla pitkiä. On tärkeämpää, että luot uusia julkaisuja säännöllisesti kuin että hiot niistä täydellisiä: Tarkoituksena on saada sivustosi erottumaan digitaalisesta massasta.

Huomautus: Jos haluat vain näyttää toisella sivustolla olevaan blogin, katso Display another site's blog on my website.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta oikeanpuoleisen paneelin kohtaa Lisää tälle sivulle tai napsauta pääpaneelin plus-painiketta (Lisää osio).
    Napsauta Lisää sivulle tai Lisää osio
  4. Napsauta My Blog (Oma blogi) -paneelia.
    Napsauta Blogi
  5. Napsauta tässä kohtaa mitä tahansa asettelua; valitse haluamasi seuraavassa vaiheessa.
    Valitse asettelu
  6. Kun nopea vahvistus on näytetty, voit vaihtaa asetuksia Asettelu, Korostusväri, Otsikko ja valitusta asettelusta riippuen myös Taustakuva.
    Napsauta Manage Blog (Hallitse blogia)
    Blogin asetusten mukauttaminen
    Asettelu Vaihda asetteluja napsauttamalla nuolta
    Korostusväri Muuta kontrastiväriä napsauttamalla toista suorakaidetta
    Otsikko Muuta blogin osion nimeä kirjoittamalla se kenttään
    Oma blogi -painike Jätä tämä valituksi, paitsi jos haluat näyttää toisella sivustolla olevan blogin.
    Hallitse blogia Katso alla oleva vaihe 7
    Taustakuva Napsauta nuolta keskipisteen tai kuvan vaihtamiseksi

Huomautus: Valmis-painike näytetään heti, kun olet tehnyt ensimmäisen muutoksen, mutta voit jättää sen huomiotta ja tehdä kaikki muutoksesi kerralla.

7. Kun olet tehnyt muutokset, sulje paneeli napsauttamalla Valmis tai siirry suoraan blogin muokkaukseen napsauttamalla Hallitse blogia, niin voit muokata kirjoituksia tai luoda uusia.