No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Blogin lisääminen verkkosivustoon

Blogin avulla voit lisätä verkkosivustollesi nopeasti uutta sisältöä ja ylläpitää vierailijoidesi kiinnostusta. Voit lisätä esimerkiksi päivittäisiä vinkkejä, näyttäviä kuvia, veden kielelle tuovia reseptejä tai tarkkanäköisiä katsauksia alasi tapahtumiin – blogijulkaisujen ei tarvitse olla pitkiä. On tärkeämpää, että luot uusia julkaisuja säännöllisesti kuin että hiot niistä täydellisiä: Tarkoituksena on saada sivustosi erottumaan digitaalisesta massasta.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

Tarvitsetko vähän ylimääräistä ohjausta? Saada asiantuntija-sisältöstrategian neuvoja blogisi perustamiseen GoDaddy-oppaasta.

Huomautus: Jos haluat vain näyttää toisella sivustolla olevaan blogin, katso Näytä toisen sivuston blogi verkkosivustollani.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse plus-painike tai Lisää osio mihin haluat lisätä blogiviestisi.
  5. Napsauta My Blog (Oma blogi) -paneelia.
    Napsauta Blogi
  6. Napsauta tässä kohtaa mitä tahansa asettelua; valitse haluamasi seuraavassa vaiheessa.
    Valitse asettelu
  7. Kun vahvistus ilmestyy hetkeksi, voit muuttaa Layout , Aksentti väri, Otsikko ja valitusta asettelusta riippuen Taustakuva .
    napsauta hallita blogia

Blogin asetusten mukauttaminen

• Layout : Napsauta nuolta vaihtaaksesi asettelua
    • Aksentti : Napsauta toista suorakulmiota vaihtaaksesi kontrastin väriä
    • Otsikko : Kirjoita kenttään muuttaaksesi blogin osion nimeä
    • Blogini -painike: Jätä se valituksi, ellet halua Näytä toisen sivuston blogi .
    • Hallitse blogia : Vaihda näytöt blogieditoriin.
    • Taustakuva : Napsauta nuolta vaihtaaksesi polttopistettä tai vaihtaaksesi kuvaa

Huomautus: Tehty -painike ilmestyy heti, kun teet ensimmäisen muutoksen, mutta voit jättää sen huomiotta, jos haluat tehdä kaikki muutokset samanaikaisesti.

8. Kun olet tehnyt muutokset, sulje paneeli napsauttamalla Valmis tai siirry suoraan blogin muokkaukseen napsauttamalla Hallitse blogia, niin voit muokata kirjoituksia tai luoda uusia.

Näytä, miten tämä tehdään...

Tämä video on osa sarjaa: Lisätoimintojen lisäys Kotisivukoneessa