Blogin tai RSS-syötteen lisääminen

Voit näyttää RSS-syötteitä, minkä ansiosta voit tilata esimerkiksi uutissivustoja ja blogeja ja näyttää niiden sisältöä omassa sivustossasi. Kun verkkosivustot syötteissäsi päivittävät sisältönsä, sivustosi vierailijat näkevät nämä päivitykset.

Jotta blogisi näkyisi Website Builder-palvelussa, sinun täytyy julkaista blogisi Internetissä oman blogipalvelusi kautta.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Blogi-/RSS-syöte (Blogi-/RSS-pienoissovellus/widget) sivullesi.
  4. Napsauta Blogi-/RSS-syötteen sisällä ja napsauta sitten Asetukset.
  5. Anna RSS-syötteen URL-osoite.

RSS-esimerkkisyöte annetaan. Sinun pitää kirjoittaa sen paikalle kelvollinen RSS-syötteen URL-osoite; muussa tapauksessa järjestelmä tuottaa virheen.

6. Täytä seuraavat kentät:
    • Julkaisujen lukumäärä – valitse palkkia siirtämällä, kuinka monta julkaisua haluat nähdä sivustollasi.
    • Valinnat – valitse, haluatko näyttää kuvia ja/tai luokkia. (Luokat ovat käytettävissä vain tumblr®- ja Blogger®-sisällölle.)
    • Asettelu – valitse, kuinka haluat julkaisusi näkyvän sivustollasi.
  7. Vaihtoehtoisesti: Siirry Advanced-välilehteen lisätäksesi tai muokataksesi muita tehosteita blogi-/RSS-syötteeseesi, mukaan lukien taustaväri, reuna, pyöristetyt kulmat, läpinäkyvyys ja reunus, ja editoidaksesi ruudun kokoa.
  8. Napsauta Tallenna.
  9. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.