No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Blogin URL -osoitteen lisääminen blogisi valokuvaluetteloon

Voit lähettää kuvia Website Builder -tileiltäsi suoraan blogiisi. Et kuitenkaan rajoitu vain yhteen blogiin; Voit lisätä useita blogeja Blog Photo -luetteloosi, jotta voit helposti valita tietyn blogin lähettämään tietyn kuvan merkinnäksi.

Blogin URL -osoitteen lisääminen blogikuvaluetteloon Website Builder: ssa

1. Kirjaudu sisään Tilinhallintaan.
  2. Klikkaus Website Builder .
  3. Napsauta Website Builder -tililuettelossasi Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat muokata.
  4. Napsauta Kuvat ja videot ja napsauta sitten Asetukset .
  5. Napsauta Blog Settings (Blogin asetukset) -välilehteä.
  6. Napsauta Lisää blogi .
  7. Anna vaadittavat blogitiedot:
    • Blogin URL -osoite - Anna blogisi täydellinen URL -osoite. Esimerkiksi http://blog.coolexample.com . Jotta voisit käyttää Blog Photo -ominaisuutta, blogisi täytyy tukea MetaWeblog -sovellusliittymää ja RSD: tä.
    • Blogin käyttäjänimi - Anna käyttäjänimi, jota käytät blogin hallintaan.
    • Blogin salasana - Anna salasana, jota käytät blogin hallintaan.
  8. (Valinnainen) Valitse Lähetä testiviesti . Tämä vaihe lähettää testiviestin blogiisi vahvistamiesi asetusten vahvistamiseksi. Voit poistaa sen, kun se näkyy blogissasi.
  9. Valitse Tallenna.