.BR-verkkotunnuksia koskevat siirrot, palveluntarjoajapäivitykset ja tilin muutokset

Brasilialainen rekisteri edellyttää, että suoritat siirron manuaalisesti sen verkkosivustolla.

Huomautus: Jos olet jo GoDaddy-asiakas ja olet rekisteröinyt .BR-verkkotunnuksesi GoDaddyn palvelun kautta viimeistään 5.10.2017, sinun täytyy määrittää CNPJ-tietosi manuaalisesti uudelleen ja merkitä GoDaddy palveluntarjoajaksesi .BR-rekisterin verkkosivustolla. Saat lisätietoja alla olevasta GoDaddyn määrittäminen kaikkien verkkotunnusten palveluntarjoajaksi -osiosta. Saat lisätietoja tämän vaatimuksen taustalla olevista syistä täältä.

Huomautus: Sinun ei tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin, jos käytät edustajapalveluamme.

Huomautus: Jos olet uusi GoDaddy-asiakas ja haluat siirtää .BR-verkkotunnuksesi GoDaddyn palveluun, sinun täytyy ensin ostaa siirto. Sen jälkeen sinun täytyy määrittää CNPJ-tietosi uudelleen ja merkitä GoDaddy palveluntarjoajaksesi .BR-rekisterin verkkosivustolla. Saat lisätietoja alla olevasta GoDaddyn määrittäminen kaikkien verkkotunnusten palveluntarjoajaksi -osiosta

GoDaddyn määrittäminen kaikkien verkkotunnusten palveluntarjoajaksi

Vaaditaan: Sinun täytyy päivittää GoDaddy nykyisten verkkotunnustesi palveluntarjoajaksi, ennen kuin voit ostaa uusia verkkotunnuksia ja/tai hallita verkkotunnuksiasi ja sivustojasi kauttamme.

Sinun täytyy yhdistää CNPJ- tai CPF-tunnuksesi GoDaddyn palveluun rekisterin verkkosivustolla. Kun tunnus on yhdistetty GoDaddyn palveluun, GoDaddy toimii kaikkien kyseiseen tunnukseen liittyvien verkkotunnusten palveluntarjoajana.

1. Siirry .BR-rekisterin verkkosivustolle ja napsauta Acessar Conta:
  2. Acessar Conta -painike

3. Kirjoita CNPJ- tai CPF-tunnuksesi hakukenttään.
  4. Huomautus: Jos et muista salasanaasi tai et ole vielä rekisteröitynyt, napsauta Esqueci ou não tenho a senha. Rekisteri lähettää CNPJ- tai CPF-tunnukseesi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanan.

5. Napsauta Titularidade-välilehteä:
  6. Titularidade-painike

7. Napsauta Editar Informacoes -linkkiä.
  8. Nykyinen rekisterinpitäjä näkyy avattavassa valikossa. Vaihda GoDaddy palveluntarjoajaksi ja tallenna asetus napsauttamalla Salvar.
  9. Hyväksy tietojen päivitys napsauttamalla Concordo.

Huomautus: Jos omistat useita .com.br- tai .net.br-verkkotunnuksia, suosittelemme sinua siirtämään kaikki verkkotunnuksesi GoDaddyn palveluun, jotta voit hallita niitä kätevästi samassa paikassa. Jos kuitenkin haluat siirtää vain yhden verkkotunnuksen GoDaddyn palveluun, saat lisätietoja GoDaddyn määrittämisestä yksittäisen verkkotunnuksen palveluntarjoajaksi tai rekisterinpitäjäksi alta.

GoDaddyn määrittäminen yksittäisen verkkotunnuksen rekisterinpitäjäksi

1. Siirry .BR-rekisterin verkkosivustolle ja napsauta Acessar Conta:
  2. Acessar Conta -painike

3. Kirjoita CNPJ- tai CPF-tunnuksesi hakukenttään.
  4. Huomautus: Jos et muista salasanaasi tai et ole vielä rekisteröitynyt, napsauta Esqueci ou não tenho a senha. Rekisteri lähettää CNPJ- tai CPF-tunnukseesi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanan.

5. Napsauta Domínios-välilehteä:
  6. Domínios-painike

7. Napsauta verkkotunnusta, jonka haluat siirtää GoDaddyn palveluun.
  8. Napsauta Provedor De Servicos -osiossa Selecionar outro provedor.
  9. Valitse avattavasta valikosta GoDaddy ja napsauta Prosseguir.

Omistajuuden muutos

Seuraavaksi sinun täytyy siirtyä .BR-verkkotunnusten siirtosivulle ja täyttää siirtolomake.

1. Siirry .BR-siirtosivulle.
  2. Täytä seuraavat kentät:‌‌
    • Domínios: Anna verkkotunnukset, jotka haluat siirtää.
    • Representantes legais do titular: Anna verkkotunnuksen nykyisen omistajan nimi.
    • E-mail ou codigo de usuario (ID) para contato: Anna verkkotunnuksen nykyisen omistajan sähköpostiosoite.
    • Documento: Anna uuden omistajan CNPJ- tai CPF-tunnus.
  3. Jatka napsauttamalla Prosseguir.
  4. Kun olet täyttänyt lomakkeen, toimi näin:
    • Tulosta kirje (käynnistä tulostus napsauttamalla Clicando aqui).
    • Hanki kirjeelle notaarin vahvistus.
    • Kopioi uuden omistajan CNPJ- tai CPF-tunnus.
    • Lähetä kirje ja kopio CNPJ- tai CPF-tunnuksestasi NIC.BR:lle tällä sivulla näkyvään osoitteeseen.

Miksi minun täytyy määrittää GoDaddy palveluntarjoajaksi?

Meillä on nyt suora toimintasuhde brasilialaisen rekisterin kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota pidempiä rekisteröintijaksoja (enintään 10 vuoden pituisia) ja alentaa verkkotunnuksen uusimisen kuluja. Aiemmin rekisteröimme ja hallitsimme .BR-verkkotunnuksia välikäden kautta.

Tämän vuoksi brasilialainen rekisteri edellyttää, että määrität GoDaddyn CNPJ- tai CPF-tunnukseesi yhdistetyksi palveluntarjoajaksi. Sinun tarvitsee tehdä tämä muutos vain kerran, minkä jälkeen voit hyödyntää pidempiä rekisteröintijaksoja ja pienempiä uusimiskuluja kaikkien verkkotunnustesi kanssa.

Huomautus: Sinun ei tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin, jos käytät edustajapalveluamme.

Note: If your domain is renewing within the next two months, or if you need to redeem an expired domain, we suggest you first renew (or redeem) your domain, and then update the Service Provider setting. This will help reduce changes of your domain being impacted due to any delays in communication between the registry and us.