SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

CAA -varmenteen myöntäjän tietuevirheet

Kun pyydät SSL -varmennetta GoDaddy , tarkistamme verkkotunnuksesi DNS -varmenteen CAA -varmenteen (Certificate Authority Authorization) varmenteen myöntämistä varten. Joskus tämä CAA -tarkastus tapahtuu, vaikka CAA -tietuetta ei olisi paikallaan. Kun saamme virheen, emme voi mitenkään kertoa, voimmeko myöntää varmenteen kyseiselle verkkotunnukselle, koska CAA -tietueet saattavat kieltää myöntämisen, mutta eivät näy virheen takia.

Näytetty virhe Resoluutio
Verkkotunnuksille coolexample.com on olemassa DNS -CAA -tietue, joka kieltää tämän varmenteen myöntämisen. Ota yhteyttä DNS -palveluntarjoajaasi CAA -tietueen poistamiseksi. Kun tämä ei ole enää voimassa, pyydä varmennetta uudelleen.
SERVFAIL Tämä johtuu tyypillisesti käyttökatkoksesta arvovaltaisen nimipalvelimesi kanssa. Pyydä DNS -palveluntarjoajaasi tarkistamaan, että jokaisella nimipalvelimellasi on määritetty SOA (valtuutusrekisterin alku). Kun tämä on korjattu, pyydä varmennetta uudelleen.