No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Calendar -asetusten hallinta

Suurin osa Calendar: n asetuksista on suoraviivaista, mutta jotkin niistä ovat monimutkaisempia. Tässä artikkelissa on yksityiskohtaiset tiedot kaikista asetuksista ja linkit monimutkaisempien asetusten käyttämiseen.

Asetusten käyttäminen

1. Kirjaudu sisään ryhmään Calendar .
  2. Napsauta Asetukset .
  3. Napsauta mitä tahansa seuraavista ja tee sitten haluamasi muutokset:

Henkilökohtaiset asetukset

Henkilökohtaiset asetukset ovat perustietoja, joita Calendar käyttää.

Käyttäjätiedot

• Etunimi ja sukunimi - Anna nimi, jonka haluat näyttää muille käyttäjille Calendar.

Vaihda salasana

Saat lisätietoja täältä: Calendar -salasanan vaihtaminen.

Kalenterin asetukset

Kalenterin asetukset ovat lukuisia perustoimintoja siihen, miten kalenteri näyttää tietoja ja toimii tapahtumien kanssa.

Aseta ajan ja päivämäärän muoto

Valitse, miten haluat Calendar: n näyttävän aika- ja päivämäärätiedot.

Määritä kalenterin muoto

Valitse, miten haluat Calendarin käsittelevän asetuksia, kuten päivien alkamis- ja päättymisaika, väriteema ja äskettäin suoritettujen tehtävien näyttämisen kesto.

Aseta kutsujen oletusasetukset

Valitse ryhmän Calendar oletuskäyttäytyminen, kun ajoitat tapahtumia. Katso lisätietoja kohdasta

.

• Lähetä kutsut osallistujille - Valitse tämä, kun kutsut lähetetään tapahtumiesi osallistujille sähköpostitse.
  • Ilmoita osallistujille, kun sitä ei ole kutsuttu - Valitse, milloin ilmoitat osallistujille, että poistit heidän kutsunsa.
  • Ilmoita osallistujille tapahtumapäivityksistä - Valitse, milloin ilmoitetaan osallistujille tapahtumiin tehdyistä muutoksista.
  • Oletustapahtuman kesto - Valitse tapahtumiesi viimeinen minuuttimäärä, tunti tai päivä.
  • Lähetä tapahtumakutsu vastaus, kun osallistujat - Valitse, milloin saat sähköposti -ilmoituksen, kun osallistujat vastaavat tapahtumakutsuihin.
  • Salli osallistujien kutsua muita käyttäjiä automaattisesti - Valitse tämä, jos haluat sallia tapahtuman osallistujien kutsua oletusarvoisesti muita käyttäjiä.

Määritä muistutusten oletusasetukset

Calendar voi lähettää muistutuksia, jotta et menetä tärkeitä tapahtumia.

• Muoto - Valitse oletusasetus muistutusten vastaanottamista varten:
    • Sähköposti - Vastaanota sähköposti määritettynä ajankohtana.
    • Tekstiviesti - Voit vastaanottaa tekstiviestin sähköpostiviestin määritettynä ajankohtana. Voit vastaanottaa tämän tekstiviestinä matkapuhelimeen käyttämällä puhelinnumerosi sähköpostiosoitetta. Saat lisätietoja puhelinnumerosi sähköpostiosoitteesta matkapuhelimesi palveluntarjoajalta.
    • Hälytys: Vastaanota muistutuksia Calendar-ryhmässä ja kaikkien sellaisten kolmansien osapuolien asiakkaiden, kuten Microsoft Outlook® -asiakasohjelmien kautta, jotka saavat päivityksiä Calendar-yrityksesi julkaistun URL-osoitteen kautta. Lisätietoja Calendar -ryhmän tilaamisesta on kohdassaKalentereiden tuominen, vieminen ja tilaaminen .
  • Lähetä minulle muistutus - Aseta oletusmäärä minuutteja, tunteja, päiviä tai viikkoja ennen tapahtumaa muistutuksen lähettämistä varten.
  • Lähetä muistutukset - Anna sähköpostiosoite, johon haluat lähettää tapahtumamuistutuksia.
  • Sisällytä tapahtumaliitteet muistutussähköposteihin - Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat vastaanottaa kaikki tapahtumaan liitetyt tiedostot ja muistutukset.

Muut asetukset

• Passiivisuuden aikakatkaisu - Valitse, kuinka kauan Calendar kirjaa sinut ulos.
  • Avaa kukin sovellus uudessa ikkunassa - Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat, että muut WorkSpace -sovelluksesi avautuvat uudessa ikkunassa, kun siirryt sovelluksen välilehteen.

Loman asetukset

Lomat näytetään koko päivän tapahtumina ryhmässä Calendar. Voit lisätä vapaapäiviä ryhmään Calendar kahdella tavalla:

• Valitse ennalta määritetyt juhlapäivät Valitse lomakokoelma -valikosta ja napsauta sitten Lisää kokoelma .
  • Napsauta Omat loma -kohdassa Lisää lomapäivät, täytä näytössä olevat kentät, valitse toistuminen ja napsauta sitten Tallenna .

Huomautus: Voit mukauttaa Omat pyhät ja loma -kokoelmat -kohdan korostuksen napsauttamalla Asetukset -välilehteä ja napsauttamalla sitten Lomien asetukset . Valitse avattavasta Väri-valikosta väri, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Tallenna

Hallitse ICS -kalentereita

ICS -kalenterit antavat Calendar -palvelusi olla vuorovaikutuksessa muiden kalenteriohjelmien kanssa. Katso lisätietoja kohdastaKalentereiden tuominen, vieminen ja tilaaminen .

Hallitse liitetiedostoja

Liitteiden avulla voit jakaa tiedostoja tapahtumiin osallistuvien tai tehtäviä jakavien henkilöiden kanssa. Kun olet lisännyt tehtäviin tai tapahtumiin liitetiedostoja, voit hallita niitä täällä.

Lisätietoja tiedostojen liittämisestä tapahtumiin on liitteen osiossa

.

Jos haluat poistaa tiedoston Calendar -tililtäsi, valitse se ja napsauta sitten Poista .

Tapahtumatyypit

Tapahtumatyypit auttavat järjestämään henkilökohtaisen kalenterisi. Ajoittaessasi tapahtumaa voit valita sen tapahtumatyypin siten, että se näkyy kalenterissasi valitsemiesi värikoodien ja kuvakkeiden kanssa. Katso lisätietoja kohdasta

.

Voit piilottaa tai näyttää kaikki tietyntyyppiset tapahtumat napsauttamalla tapahtuman tyypin nimeä omassa kalenterissasi Kalenterit -osiossa.

Jos haluat luoda uusia tapahtumatyyppejä, napsauta Lisää tapahtuman tyyppi , anna nimi, valitse sen väri ja kuvake ja napsauta sitten OK .

Hallitse olemassa olevia tapahtumatyyppejä valitsemalla niiden värit ja kuvakkeet.

Jos haluat poistaa tapahtumatyypin, napsauta Poista -sarakkeesta X.