No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Calendar -käyttäjiesi hallinta

Kun olet määrittänyt muiden käyttäjien Calendar -tilit, voit hallita niitä Työtilan hallintakeskuksen kautta. Tämän avulla voit käynnistää, poistaa tai siirtää käyttäjien Calendar -tilejä.

Huomautus: Vain käyttäjät, joilla on pääsy Calendar -tilejä sisältävälle asiakastilille, voivat hallita yksittäisiä Calendar -tilejä. Calendar -käyttäjäksi tuleminen ei tarjoa tätä ominaisuutta.

Calendar -tilien hallinta

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Calendar .
  3. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  4. Napsauta Toiminnot -sarakkeessa toimintoa, jonka haluat suorittaa:
    • Käynnistä kalenteri - Avaa käyttäjän Calendar tili. Tämä ei vaadi salasanaa.
    • Muokkaa kalenteria - Muokkaa Calendar -käyttäjän sähköpostiosoitetta syöttämällä uusi sähköpostiosoite ja napsauttamalla sitten OK .
    • Siirrä kalenteritili - Siirrä käyttäjän Calendar tili toiseen Calendar -sopimukseen valitsemalla uusi sopimus ja valitsemalla sitten OK .
    • Poista kalenteritili - Poista käyttäjän Calendar käyttäjätili.