No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Calendar -palvelun julkaiseminen ja tilaaminen

Calendar -palvelun julkaiseminen ja tilaaminen antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella sitä useiden ohjelmien, kuten mobiililaitteiden, avulla aikataulun järjestämiseksi. Ryhmän Calendar julkaisu ja tilaus on vain muutama pikaohje alla esitetyn mukaisesti.

Kalenterin julkaiseminen

Calendar -julkaisun julkaiseminen mahdollistaa sen katselemisen muista laitteista.

Kalenterin julkaiseminen

1. Kirjaudu sisään Calendar -tilillesi .
  2. Siirry Asetukset -välilehteen.
  3. Napsauta Jaa kalentereita .
  4. Napsauta Toiminnot -sarakkeessa sen kalenterin vierestä, jonka haluat julkaistaOta käyttöön Julkaise URL -osoite ( Ota Julkaise URL käyttöön ).

Kalenterisi URL -osoite tulee näkyviin. Voit käyttää sitä kalenterisi tilaamiseen missä tahansa sovelluksessa.

Huomautus: Voit poistaa kalenterin jaetun URL -osoitteen napsauttamallaPoista Julkaistu kalenteri ( Poista julkaistu kalenteri ).

Kalenterin tilaaminen

Julkaistun Calendar -tilauksesi avulla voit tarkastella sitä muilla laitteilla. Seuraavat ohjeet kuvaavat, kuinka voit tilata julkaistun Calendar -tuotteen muutamien suosittujen kalenteriohjelmien avulla.

Apple iPhone

1. Alkunäytöltä Asetukset.
  2. Napsauta Sähköposti, yhteystiedot ja kalenterit .
  3. Napsauta Lisää tili ....
  4. Napsauta Muu .
  5. Napsauta Lisää tilattu kalenteri .
  6. Kirjoita julkaistu Calendar URL -osoitteesi Palvelin -kenttään.
  7. Napsauta Seuraava.
  8. Valitse Tallenna.

Apple -kalenteri

1. Käynnistä Kalenteri .
  2. Valitse Tiedosto -valikosta Uusi kalenteritilaus .
  3. Anna jaettu Calendar URL -osoitteesi Kalenterin URL -osoite -kenttään ja napsauta sitten Tilaa .
  4. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten OK :
    Kenttä Mitä tehdä...
    Nimi Anna nimi, jota haluat käyttää tälle kalenterille Kalenteri -sovelluksessa.
    Tilattu Jätä Calendar jaettu URL -osoitteesi tähän kenttään.
    Sijainti Valitse, mihin haluat tallentaa tämän kalenterin tiedot. Jos käytät iCloudia, suosittelemme sen valitsemista. 1
    Poista Valitse, haluatko poistaa tämän kalenterin ilmoitukset ja liitteet . Haluat ehkä tehdä tämän, jos olet määrittänyt oletushälytykset tai et halua tallentaa tapahtumiesi liitteitä pysyvästi kiintolevylle.
    Automaattinen päivitys Valitse, kuinka usein haluat päivittää tämän kalenterin. Suosittelemme joka tunti .
    Ohita ilmoitukset Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat, että hälytykset ohitetaan tilatun kalenterin kautta.

1 Calendarin jakaminen iCloudin kanssa tallentaa sen tiedot iCloud -tilillesi, mikä myös synkronoi sen tiedot kaikkien iCloud -tiliäsi käyttävien laitteidesi kanssa. Jos haluat poistaa ryhmän Calendar jostakin näistä laitteista, sinun on tehtävä se icloud.com -sivuston kautta.

Google -kalenteri ja Android -laitteet

1. Valitse Muut kalenterit -kohdasta Lisää ja sen jälkeen Lisää URL -osoitteen mukaan .
  2. URL-kenttään, kirjoita julkaistu Calendar URL-osoite.
  3. Napsauta Lisää kalenteri .

Kun olet julkaissut Calendar -ryhmän, voit käyttää iPhone-, iPad- ja Apple Mac OSX iCal® -käyttöjärjestelmää tai Android® -laitetta synkronoimaan sen mobiililaitteeseesi. Katso lisätietoja kohdastaSynkronoi Calendar mobiililaitteen kanssa .

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kaikki rekisteröidyt tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Kaikki oikeudet pidätetään.