Tilinhallinta Ohje

Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä

Jos haluat peruuttaa kaksivaiheisen todennuksen, vahvista, onko sinulla yhä pääsy kaksivaiheisen todennuksen määrityksessä käytettyyn laitteeseen, todennussovellukseen tai laitteen suojausavaimeen.

Pystytkö edelleen käyttämään laitetta tai sovellusta, jota käytit kaksivaiheisen todennuksen määrittämiseen?

Laitteesi menettäminen ei tarkoita, että menettäisit pääsyn tiliisi. Jos sinulla ei ole enää kaksivaiheisen todennuksen määrityksessä käytettyä laitetta, todennussovellusta tai suojausavainta, ei syytä huoleen. Lähetä meille pyyntö lomakkeemme välityksellä, ja me järjestämme sinulle pääsyn takaisin tiliisi.

Vaaditaan: jotta voisit noudattaa näitä vaiheita, sinulla on oltava asiakasnumero. Jos et tiedä sitä, suorita unohtuneeseen salasanaan liittyvä prosessi. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jonka yläosassa näet asiakasnumerosi.
  1. Siirry lomakkeeseen Palauta tilin käyttöoikeus.
  2. Valitse Kaksivaiheisen todennuksen käyttö.
  3. Anna asiakasnumerosi ja valitse sitten Seuraava.
  4. Anna etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja valitse sitten Seuraava.
    • Sähköpostiosoitteen on vastattava tilisi sähköpostiosoitetta. Jos sinulla ei ole pääsyä sähköpostiosoitteeseen, lähetä pyyntö -lomakkeen Sähköpostin käyttö -osion kautta tämän sijasta. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa kaksivaiheinen todennus.
  5. Siirrä palvelimeen skannattu tai digitaalinen värivalokuva valtiollisen tahon myöntämästä valokuvallisesta henkilöllisyystodistuksestasi. Jos et ole tilin haltija, toimita sekä tilin haltijan henkilöllisyystodistus että oma henkilöllisyystodistuksesi. Valitse Seuraava.
    • Hetkinen… mihin tarvitsette henkilötodistustani? Olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen, koska haluat suojata tiliäsi. Mekin haluamme varmistaa tilisi suojauksen! Tarvitsemme henkilötodistuksen kaksivaiheista todennusta varten. Sen avulla voimme varmistaa, että olet tilin omistaja ja että tilisi pysyy turvassa verkkotunnusvarkailta. Voit olla huoletta, sillä lähettämäsi tiedot pysyvät suojattuina eikä niitä käytetä muuhun kuin tilisi omistajuuden vahvistamiseen. Saat lisätietoja vaatimuksistamme täältä: Palveluehdot.
  6. Valitse avattavasta luettelosta Kyllä tai Ei vahvistaaksesi, onko tilin haltijaksi listattu jokin yritys. Valitse Seuraava.
    • Jos valitset Kyllä, anna yrityksen nimi ja siirrä palvelimeen valtiollisen tahon myöntämä yrityksen tunnistusasiakirja.
  7. (Valinnainen) Anna tarvittaessa lisätietoja ja valitse sitten Seuraava.
  8. Valitse ruutu hyväksynnän kohdalla ja suorita tietoturvatesti.
  9. Valitse Lähetä. Otamme sinuun yhteyttä suoraan pyyntöösi liittyen.

Huomautus: Tämä prosessi käsittelee tällä hetkellä suurta määrää pyyntöjä. Teemme parhaamme voidaksemme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Jos sinulla on pääsy kaksivaiheisen todennuksen määrityksessä käytettyyn laitteeseen, todennussovellukseen tai suojausavaimeen, kirjaudu sisään ja poista se, niin olet valmis! Voit aina kytkeä sen takaisin päälle.

1. Siirry palvelun GoDaddy Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivulle.
  2. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään. Jos otit kaksivaiheisen todennuksen käyttöön, syötä koodi puhelimestasi tai todennussovelluksesta tai kytke suojausavain.

Huomautus: Etkö saa kaksivaiheisen todennuksen koodiasi? Kaksivaiheisen todennuksen vianmäärityksemme auttaa.

3. Valitse Kaksivaiheinen todennus -osiossa kohta Muokkaa.
  4. Valitse Poista sen todennusmenetelmän vierestä, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse Poista. Näet onnistumisilmoituksen, ja kytkemme kaksivaiheisen todennuksen heti pois päältä.
  6. Jos määritit kaksivaiheisen todennuksen varamenetelmän ja haluat poistaa sen, toista vaiheet 3 ja 4.