Peruuta odottava yhteystietopäivitys

Peruuta verkkotunnustesi odottava yhteystietopäivitys tilisi kautta. Yhteystietopäivityksen peruuttaminen estää verkkotunnuksen yhteystietojen päivittämisen. Voit myös hyväksyä yhteystietopäivityksen odottavien muutosten käsittelemiseksi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse päivitettävä verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    kuvakaappaus valitusta yksittäisestä verkkotunnuksesta
  3. Siirry ilmoitukseen, jossa ilmoitetaan, että yhteystietopäivitykset odottavat hyväksyntää, ja valitse Näytä nyt .
  4. Valitse valintaruutu Peruuta tämä päivitys verkkotunnuksellesi ja valitse sitten Peruuta odottavat päivitykset vahvistaaksesi yhteystietopäivityksen peruutuksen.