Canceling Deluxe Registration

You can cancel the Deluxe Registration for your domain name at any time. To do so, you must cancel your Business Registration and Private Registration separately.

To cancel your Business Registration, see Canceling Business Registration.

To cancel your Private Registration, see Cancel Private Registration.


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.