No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

CashParking -verkkotunnusten huutokauppaaminen

Kohdassa CashParking & reg; tilin, voit listata .com-, .net-, .biz-, .org-, .info-, .name- ja .us -verkkotunnuksia myytävänä GoDaddy Auctions & reg; -palvelussa. GoDaddy-huutokaupat-.usin lisäksi-eivät tue ylätason maakoodeja (ccTLD-tunnuksia).

CashParking -verkkotunnuksen listaamisesta huutokauppaan ei veloiteta, mutta sinulla on oltava GoDaddy Auctions -jäsenyys. Lisätietoja GoDaddy -huutokaupoista on kohdassaHuutokauppojen usein kysytyt kysymykset

CashParking -verkkotunnuksen huutokauppaaminen Perus -välilehden avulla

Huomautus: Perus -välilehdellä voit käyttää myyntivaihtoehtoja verkkotunnuksiin, jotka haluat huutokaupata. Jos useita verkkotunnuksia on valittu, vaihtoehdot koskevat kaikkia verkkotunnuksia.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta CashParking .
  3. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  4. Valitse CashParking -välilehti.
  5. Valitse verkkotunnukset, jotka haluat huutokaupata.
  6. Valitse Myyntiasetukset -valikosta Luettelo myytävänä .

Huomautus: Jos et ole GoDaddy -huutokauppojen jäsen, CashParking kehottaa sinua liittymään. Valitse jäsenyysohjelma ja jatka sitten napsauttamalla Kassa tai Pikakassa .

7. Valitse Talletusmaksu -luettelosta maksunsaajan tili, jota haluat käyttää.

Huomautus: Jos et ole vielä lisännyt maksunsaajan tiliä CashParking -tiliisi, siirry kohtaan PayPal & reg; sähköpostikenttään , anna sen PayPal -tilin sähköpostiosoite, jota haluat käyttää.

8. Anna seuraavat tiedot:
    • Luokka — Aihe, jonka haluat yhdistää verkkotunnukseen.
    • Alaluokka — Erityinen sisältö, jonka haluat yhdistää verkkotunnukseen.
    • Huutokauppatyyppi — Osto-/myyntimenettely, jota haluat käyttää listauksessasi.
    • Aloitushinta — Alin hinta, josta haluat aloittaa hintatarjouksen.
  9. Lue GoDaddy.comin yleiset käyttöehdot ja GoDaddy -huutokauppojen jäsensopimus ja, jos hyväksyt niiden kanssa, valitse asiaankuuluvat valintaruudut.
  10. Napsauta OK.

CashParking -verkkotunnuksen huutokauppaaminen Lisäasetukset -välilehdellä

Huomautus: Lisäasetukset -välilehdellä voit käyttää erillisiä myyntivaihtoehtoja useisiin verkkotunnuksiin. Nämä vaihtoehdot eivät koske kaikkia verkkotunnuksia.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta CashParking .
  3. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  4. Valitse CashParking -välilehti.
  5. Valitse verkkotunnukset, jotka haluat huutokaupata.
  6. Valitse Myyntiasetukset -valikosta Luettelo myytävänä .

Huomautus: Jos et ole GoDaddy -huutokauppojen jäsen, CashParking kehottaa sinua liittymään. Valitse jäsenyysohjelma ja jatka sitten napsauttamalla Kassa tai Pikakassa .

7. Siirry Lisäasetukset -välilehteen.
  8. Valitse Talletusmaksu -luettelosta maksunsaajan tili, jota haluat käyttää.

Huomautus: Jos et ole vielä lisännyt maksunsaajan tiliä CashParking -tiliisi , syötä PayPal -sähköpostikenttään sen PayPal -tilin sähköpostiosoite, jota haluat käyttää.

9. Anna seuraavat tiedot jokaiselle verkkotunnukselle:
    • Luokka — Aihe, jonka haluat yhdistää verkkotunnukseen.
    • Alaluokka — Erityinen sisältö, jonka haluat yhdistää verkkotunnukseen.
    • Huutokauppatyyppi — Osto-/myyntimenettely, jota haluat käyttää listauksessasi.
    • Aloitushinta — Alin hinta, josta haluat aloittaa hintatarjouksen.
  10. Lue GoDaddy.comin yleiset käyttöehdot ja GoDaddy -huutokauppojen jäsensopimus ja, jos hyväksyt niiden kanssa, valitse asiaankuuluvat valintaruudut.
  11. Napsauta OK.

Verkkotunnusten näkyminen GoDaddy -huutokaupoissa voi viedä jopa 24 tuntia.