WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

CDN -kuvien indeksointi ja Yoast SEO

Jos haluat varmistaa, että Google Search Console indeksoi kuvat oikein, kun käytät Yoast SEO -laajennusta ja CDN: ää, sinun tulee lisätä pieni koodinpätkä toiminnot.php -tiedoston yläosaan. Tämän koodin avulla Yoast SEO voi luoda oikein sivustokartan WordPress -sivustollesi.

1. Muokkaaif.fp -tiedostoa lisäämällä tämä koodinpätkä tiedoston yläosaan ja korvaamalla esimerkki.com molemmissa URL -osoitteissa omilla.
    function wpseo_cdn_filter ($ uri) {return str_replace (' https://www.example.com ', ' https://secureservercdn.net/example.com/ ', $ uri); } add_filter ('wpseo_xml_sitemap_img_src', 'wpseo_cdn_filter');
  2. Tallenna muutokset.
  3. Siirry Yoast SEO -sivustokartan asetuksiin ja luo sivustokartta uudelleen.

Sivustokartta käyttää nyt CDN -URL -osoitetta kuvien viittaamiseen. Tämän muutoksen jälkeen voi kestää useita päiviä, ennen kuin kuvat indeksoidaan uudelleen Google Search Consolessa.