Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muuta edustajan käyttöoikeustasoa

Jos olet myöntänyt edustajien käyttöoikeuden muille, voit muuttaa heidän käyttöoikeustasojaan, jolloin voit hallita, mitä he voivat tehdä tililläsi.

1. Mene yritykseesi GoDaddy Edustaa pääsyä sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Vuonna Ihmiset, jotka voivat käyttää tiliäni osio, vieressä edustajan jonka käyttöoikeustasoa haluat muuttaa Muokkaa.
    napsauta Muokkaa
  3. Valitse uusi käyttöoikeustaso ja napsauta sitten Tallenna .

Huomautus: Voit poistaa edustajan tililtäsi napsauttamalla Poista ( Tallenna -painikkeen alla).