Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda Windows -verkkohotellitilin ensisijainen verkkotunnus

Voit vaihtaa ensisijaisen verkkotunnuksen Plesk -verkkohotellitililläsi. Tämä muuttaa tilisi web -juurihakemistoon liitetyn verkkotunnuksen.

Vaaditaan: Jos ensisijaiseksi määritettävä verkkotunnus on tällä hetkellä toissijaisena verkkotunnuksena, ennen kuin seuraat näitä ohjeita, sinun on ensin poistettava kyseinen verkkotunnus Windows Hosting -tililtäsi .
Pakollinen: Jos SSL on tällä hetkellä asennettuna ensisijaiseen verkkotunnukseesi, sinun PITÄÄ poistaa SSL ennen ensisijaisen verkkotunnuksesi muuttamista.
  1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä Asetukset -osion Tili -välilehdestä ensisijaisen verkkotunnuksen vierestä Muuta .
    valitse muuta verkkotunnusta
  4. Valitse toinen verkkotunnus tililtäsi tai anna toinen verkkotunnus tai aliverkkotunnus.

Huomautus: Jos annat toisen verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen, sinun on päivitettävä DNS A -tietueesi määritettyyn IP -osoitteeseen.

5. Valitse Vaihda verkkotunnus .

Huomautus: Vaikka ensisijaisen verkkotunnuksesi muuttaminen ei ole veloitettavaa, tämän prosessin suorittaminen saattaa kestää enimmillään 24 tuntia .

Seuraavat vaiheet