A-tietueen muuttaminen

Muokkaa A-tietuetta GoDaddy-vyöhyketiedostossasi, jos sinun täytyy päivittää kohde, johon verkkotunnuksesi osoittaa. Olemassa olevan A-tietueen muokkaaminen saattaa aiheuttaa tilapäisen käyttökatkon verkkosivustollesi tai sähköpostipalveluun. Jos yrität muuttaa www-tietuettasi, sinun on muokattava tämän sijasta CNAME-tietuettasi.

Voit katsoa lyhyen animaation tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallintakohdassa Lisäasetukset. Et pysty tarkastelemaan tietueitasi, jos näet ilmoituksen DNS-tietojasi ei voida näyttää, sillä me emme hallinnoi nimipalvelimiasi. Muuta nimipalvelimiasi, jos haluat hallita DNS-tietojasi GoDaddy-palvelussa.
  4. Valitse DNS-muokkauksen lyijykynäkuvake kynäkuvake sen A-tietueen vieressä, jota haluat muokata.

Huomautus: Etkö näe kynäkuvaketta? Tarkista nämä asetukset tai tuotteet:
    • Omistatko hakukonenäkyvyyden? GoDaddy-oppaamme auttavat sinua mielellään.
    • Onko verkkotunnusten välitys käytössä tämän verkkotunnuksen kohdalla?
    • Onko verkkotunnus yhdistetty jonkin kolmannen osapuolen sivustoon (esim. Squarespace tai LinkedIn)? Vieraile kyseisessä sivustossa yhteyden katkaisemiseksi tai poista yhteys.
    • Onko sivustosuojauksen palomuuri kytketty päälle? IP-osoitteen muokkaaminen

5. A-tietueesi tietojen muokkaaminen:
    • Isäntä: Isäntänimi, johon A-tietue linkitetään. Osoita suoraan verkkotunnukseesi kirjoittamalla @. Tai muuta jokin aliverkkotunnus tunnuksesta myymala.esimerkki.com tunnukseksi kauppa.esimerkki.com.
    • Osoittaa kohteeseen: IP-osoite, jonka määrität kohteeksi isännälle. Tämä on usein verkkohotellitilisi IP-osoite.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa DNS-tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Päivitä asetukset valitsemalla Tallenna.

Useimmat käyttäjät näkevät DNS-muutokset hyvin nopeasti, mutta joidenkin käyttäjien kohdalla niiden tuleminen näkyviin voi kestää enimmillään 48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

CNAME-tietueen muokkaaminen