Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda WooCommerce PayPal Standard -maksutavan API -tunnistetiedot

Tässä artikkelissa näytämme, kuinka voit muuttaa WooCommerce PayPal Payments -laajennuksen API -tunnistetietoja. Huomaathan, että tämä prosessi suoritetaan useimmiten joko vianmääritysvaiheessa tai turvatoimenpiteenä.

WooCommerce PayPal Stanard -maksutavan API -tunnistetietojen muuttamiseksi:

1. Siirry PayPal.com -tilillesi .
  2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Asetukset (rataskuvake) > Tilin asetukset > API -käyttö .
  3. Valitse NVP/SOAP API -integrointi (perinteinen) > Manage API Credentials .
  4. Koska olet jo luonut API -allekirjoituksen aikaisemmin, tältä sivulta löydät allekirjoituksen tiedot. Jatka napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Poista -painiketta.
    Näytetään Hallitse sovellusliittymää -sivun tiedot
  5. Napsauta sitten Poista -painiketta uudelleen seuraavalla sivulla.
  6. Kun napsautat Poista -painiketta toista kertaa, sinut ohjataan takaisin API Access -sivulle, jolla haluat siirtyä uudelleen API -tunnistetietojen hallintaan
  7. Kun olet napsauttanut tätä, varmista, että napsautat Agree & Submit (Hyväksy ja lähetä) -painiketta seuraavassa näytössä uuden API -tunnisteen luomiseksi.
  8. Nyt kun olet luonut API -tunnistetiedot uudelleen, kirjaudu GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  9. Siirry kohtaan WooCommerce > Asetukset > Maksut .
  10. Valitse PayPal Standard -maksutapa.
  11. Seuraavalla sivulla sinun täytyy vierittää hieman alaspäin, kunnes löydät API -tunnistetiedot -osion.
  12. Siellä näet Live API -käyttäjänimen- , Live API -salasanan ja Live API -allekirjoituskentät . Sinun on muutettava ne kaikki.
  13. Tarkista vielä kerran, että uudet tunnistetiedot ovat oikein. Tämä on erittäin tärkeä vaihe, koska virheelliset API -tunnistetiedot voivat aiheuttaa virheitä asiakkaillesi eivätkä anna heidän suorittaa ostojaan.
  14. Valitse Tallenna muutokset -painike.
  15. (Valinnainen) Yritä tehdä live -tilaus varmistaaksesi, että muutos toimii odotetusti.