GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda tilaajien kieli

GoDaddy Email Marketing käyttää tilaajan kieliasetuksia kaikille oletusviesteille, jotka tilaajat näkevät. Tähän sisältyvät ohjeet tilauksen peruuttamiseen, rekisteröitymisvahvistussähköpostit ja teksti alatunnisteeseesi . Varmista, että valitset kohdetilaajasi kielen!

Huomautus: Jos haluat muuttaa tilisi yleistä kieltä itsellesi, napsauta minkä tahansa GoDaddy Email Marketing -sivun alaosassa olevaa kielivalikkoa.

1. Napsauta näytön yläreunan Asetukset -vaihtoehtoa.
  2. Valitse Kieli -välilehti Asetukset -sivun oikealta puolelta.
  3. Valitse kielesi Tilaajakieli -valikosta.
  4. Napsauta Tallenna tilin tiedot -painiketta sivun alaosassa vahvistaaksesi valintasi.