GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda tilaajien kieli

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

GoDaddy Email Marketing käyttää tilaajan kieliasetuksia kaikille oletusviesteille, jotka tilaajat näkevät. Tähän sisältyvät ohjeet tilauksen peruuttamiseen, rekisteröitymisen vahvistussähköpostit ja teksti alatunnisteeseesi. Varmista, että valitset kohdetilaajasi kielen!

Huomautus: Jos haluat muuttaa tilisi yleistä kieltä itsellesi, napsauta minkä tahansa GoDaddy Email Marketing -sivun alaosassa olevaa kielivalikkoa.

1. Napsauta näytön yläreunan Asetukset -vaihtoehtoa.
  2. Valitse Kieli -välilehti Asetukset -sivun oikealta puolelta.
  3. Valitse kielesi Tilaajakieli -valikosta.
  4. Napsauta Tallenna tilin tiedot -painiketta sivun alaosassa vahvistaaksesi valintasi.

Seuraava vaihe

• Jos kohdistat tilaajaryhmille, joilla on useita kieliä, voit luoda eri kieliasetuksia eri ryhmille rekisteröintilomakkeiden avulla. Luo eri kieliryhmiä määrittämällä yksittäisten rekisteröintilomakkeiden kieli Lisäasetukset -välilehdellä.