Muuta tapaa, jolla blogini näyttää sivustollani

Haluatko muuttaa blogisi ulkoasua tai vain antaa sille uuden nimen? Tai ehkä sinun on päivitettävä sivustollesi ilmestyvän ulkoisen blogin osoite. Kaikkia näitä kohteita voidaan muuttaa blogipaneelissa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse verkkosivustosi kohdalta Hallitse sivuston avaamiseksi.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry blogiosioon ja valitse se. Sinulla voi olla yksi blogiosio sivua kohden.
  5. Muokkaa verkkosivuston blogin otsikkoa tai käytä oikealla olevaa editoripaneelia myös blogin otsikon, asettelun, korostusvärin ja taustakuvan muokkaamiseen. Kun olet lisännyt vähintään yhden blogiviestin, voit myös valita, minkä luokan tai luokat näytetään.
  6. Valitse Ulkoinen blogisyöte, jos haluat näyttää blogiviestejä muualta sivustostasi. Anna kyseisen blogin syötteen URL -osoite.
  7. Valitse Valmis .
  8. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.