Vaihda GoDaddy Studion fonttia

Fonttikirjastostamme löydät satoja fontteja, jotka auttavat tekemään sisällöstäsi erottuvan. Noudata projektien tekstien fonttien ohjeita:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Valitse teksti, jota haluat muuttaa.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa . Voit valita käytettävissä olevien fonttien joukosta tai selata lisää fontteja kirjastokirjastossa.
  5. Voit selata lisää fontteja napauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Fonttikirjasto avautuu.

Selaa fontteja

6. Napauta fonttikokoelmaa, jonka haluat avata.
  7. Napauta fonttia. Fontti ladataan fonttihihnalle ja muokkauskankaalla oleva teksti päivittyy.
  8. Napauta valintamerkkiä oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi muutokset.

Avaa fonttikirjasto

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Valitse Projektit -kohdasta projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Valitse teksti, jota haluat muuttaa.
  4. Valitse oikealla puolella olevasta muokkausvalikosta Teksti .
  5. Valitse alaspäin osoittava nuoli kohdassa Fontti . Luettelo laajenee näyttämään käytettävissä olevat fontit.
  6. Jos haluat selata lisää fontteja, valitse luettelon alaosasta Selaa fontteja . Fonttikirjasto avautuu.
  7. Valitse Kokoelmat -välilehdestä kokoelma, jota haluat tutkia.
  8. Valitse fontti. Fontti ladataan fonttiluetteloosi ja tekstisi muokkauskankaalla päivittyy.
  9. Valitse valintamerkki oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi muutokset.

Tähän liittyvät vaiheet: