Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda GoDaddy -tilini salasana

Voit vaihtaa GoDaddy -tilisi salasanan, kun olet kirjautunut tilillesi.

1. Siirry GoDaddy -palveluun Kirjautuminen & PIN -koodi -sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Salasana -osiossa Muokkaa .
  3. Anna nykyinen salasanasi .
  4. Anna uusi salasana ja kirjoita se sitten uudelleen kohtaan Vahvista salasana .
  5. Valitse Tallenna . Näet onnistumisilmoituksen, kun salasanasi on päivitetty.