Vaihda Microsoft 365 -salasana

Päivitä Microsoft 365 -sähköpostisi salasana Sähköposti ja Office -hallintapaneelista. Jos olet GoDaddy -tilin omistaja, voit myös hallita käyttäjien salasanoja: esimerkiksi asettaa työntekijän salasanan uudelleen.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -hallintapaneeliisi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa). Jos unohdit GoDaddy-tilin salasanasi, voit asettaa sen uudelleen näiden ohjeiden avulla.
  2. Jos olet tilin omistaja, siirry kohdassa Käyttäjät käyttäjän kohdalle ja valitse Hallitse.
  3. Valitse Hallitse-kohdassa Salasana.
  4. Anna uusi salasana ja anna se sitten uudelleen kohdassa Vahvista salasana.
    Vaihda salasana -modaali.
  5. Anna tai päivitä kohdassa Sähköpostiosoite tilin palautusta varten sähköpostiosoite, jota voidaan käyttää tämän käyttäjän salasanan palauttamiseen. (Jos tämä salasana on unohtunut, salasanan palautuksen osoitteeseen voidaan lähettää salasanan palauttamisen mahdollistava sähköpostiviesti.)
  6. Valitse Vaihda salasana. Salasanan päivityksessä saattaa kestää enimmillään 30 minuuttia.