Vaihda palautussähköpostiosoitteeni

Vaihda sähköpostiosoite, joka voi vastaanottaa salasanan uudelleen. Jos määrität Microsoft 365 -palvelua ensimmäistä kertaa, lisää sen sijaan palautussähköpostiosoite.

1. Kirjaudu Sähköposti ja Office -koontinäyttöön.
  2. Jos olet tilin omistaja, valitse Hallitse sähköpostiosoitteen vierestä. Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
  3. Valitse Tilitiedot -kohdasta Muokkaa . (Jos sinulla ei ole palautussähköpostia, valitse Lisää palautussähköposti .)
  4. Anna palautussähköpostiosoitteesi ja valitse Tallenna .

Näet vahvistuksen siitä, että palautussähköpostiosoitteesi on päivitetty.