Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda tukipalvelun PIN -koodini

Näin voit vaihtaa tukipalvelun PIN -koodisi, joka tunnistaa sinut tilisi omistajaksi. Jos sinun täytyy ottaa yhteyttä GoDaddy -oppaaseen , vahvistamme tukipalvelun PIN -koodisi.

1. Avaa GoDaddy-tilisi Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivu.
  2. Nykyinen PIN-koodisi on Tukipalvelun PIN-koodi -osiossa.
  3. Valitse Support PIN ( Tuki PIN -koodi) -osiossa Edit (Muokkaa) .
  4. Anna uusi tukipalvelun PIN -koodi ja valitse sitten Tallenna . Uuden PIN -koodisi on täytettävä esitetyt ehdot.
    Anna uusi tukipalvelun PIN -koodi

Lisätietoja

• Niin kauan kuin tiedät nykyisen salasanasi, voit vaihtaa sen milloin tahansa.
  • Jos tilisi näyttää olevan lukittu, sinun on ehkä otettava yhteyttä tukeen .