Muuta sivun tai viestin ulkoasua WordPressissä CSS: n avulla

Toisinaan teeman ominaisuudet eivät vastaa verkkosivustosi suunnittelun tarpeita. Voit halutessasi käyttää esimerkiksi väriä, jota ei oletuksena ole, tai siirtää sivun elementtiä hieman vasemmalle tai oikealle. Voit tehdä tällaisia muutoksia WordPress -koontinäytön CSS: llä.

Huomautus: Nämä CSS -muutokset koskevat vain parhaillaan aktiivista teemasi, ja ne jatkavat toimintaansa teemapäivitysten jälkeen ilman alateeman tarvetta. Jos vaihdat aktiivista teemaa, sinun on tehtävä CSS -muutokset uudelleen.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ulkoasu ja sitten Mukauta .
    Huomautus: Jos näet Mukautuksen sijasta editorin sen jälkeen, kun olet valinnut Ulkoasu -vaihtoehdon , tutustu tähän artikkeliin ja lue lisää siitä, kuinka voit mukautetun CSS: n lisätä uuteen Site Editoriin.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Lisä-CSS .
  4. Anna alla olevaan kenttään CSS -koodi, jota haluat käyttää.
  5. Valitse Julkaise.

Sivustosi pitäisi nyt näyttää CSS: llä tekemäsi muutokset.

Huomautus: Jos et näe muutoksia selaimesi päivityksen aikana: Tämän jälkeen vieraile sivustossasi yksityisessä selaustilassa Chromessa , Firefoxissa tai Edgessä .