GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muuta GoDaddy Studio -sivujeni järjestystä

Kun olet luonut muutaman sivun projektissasi, haluat ehkä muuttaa niiden järjestystä. Näin voit tehdä sen:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Napauta näytön yläosassaSivut Sivut . Vieritä vaakasuoraan nähdäksesi kaikki sivut.
  4. Napauta pitkään siirrettävää sivua.
  5. Vedä sivu uuteen paikkaan.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaaOta muutokset käyttöön napauttamalla valintamerkkiä valintamerkki vahvistaaksesi muutokset.
  7. Lisää sivuja

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Valitse projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sivut -kuvake.
  4. Napsauta siirrettävää sivua hiiren kakkospainikkeella ja pidä sitä painettuna.
  5. Vedä sivu uuteen paikkaan.