GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muuta sivujeni kokoa GoDaddy Studio -sovelluksessa

Kun luot projektille uuden sivun, oletuskoko vastaa projektin ensimmäistä sivua. Sivujen täytyy olla kaikki samankokoisia, mutta voit muuttaa kaikkien sivujen oletuskokoa valitsemalla jonkin mallistamme tai asettamalla mukautetun koon. Näin:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Valitse näytön alaosasta Projektit ja valitse sitten projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Napauta näytön yläosassaSivut Sivut . Vieritä vaakasuoraan nähdäksesi kaikki sivut.
  4. Voit valita eri sivukoon jostakin mallipohjastamme tai määrittää mukautetun koon. Jos haluat valita sivun koon mallipohjamme, napauta minkä tahansa sivun yläpuolella olevaa kokoruutua kerran ja selaa sitten vaihtoehtoja näytön alaosassa. Voit määrittää mukautetun koon napauttamalla kokoruutua kaksi kertaa. Voit antaa mukautetun leveyden ja korkeuden.
    Muuta sivun kokoa
  5. Kun olet asettanut uuden sivusi koon, napauta valintamerkkiä oikeassa yläkulmassa. Kaikkien projektin sivujen kokoa muutetaan.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Valitse projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sivut -kuvake.
  4. Valitse mikä tahansa sivu.
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sivun yläpuolella olevaa kokoindikaattoria muokkauskankaalla.

Lisää sivuja

6. Valitse näytön oikealla puolella olevassa valikossa uusi koko yhdestä mallipohjamme tai syötä mukautettu leveys ja korkeus valikon yläosassa oleviin kenttiin.

Projektin kaikkien sivujen koko muutetaan vastaamaan nykyistä sivua.