Mitä tiedostonimeä PHP-alustustiedostoni tulee käyttää?

Voit määrittää joitain PHP-asetuksia PHP-alustustiedostolla. PHP-alustuksesi tiedostonimi riippuu käyttämäsi verkkohotellitilin tyypistä.

Verkkohotellitilin tyyppiTiedostonimiSijainti
Linux-verkkohotelli ja cPanel.user.ini/public_html (yksi per tili)
Windows-verkkohotelli ja Plesk.user.iniVerkkosivuston juuri (yksi per verkkosivusto)
Managed WordPress.user.ini/html (yksi per verkkosivusto)

Kaikkia INI-asetuksia ei voida muuttaa .user.ini-tiedostossa. Muutokset rajoittuvat asetuksiin, joiden tila on PHP_INI_PERDIR tai PHP_INI_USER, php.ini-direktiivien luettelosta osoitteessa php.net.