Muuta Workspace Email -asetukset POPista IMAPiksi

Jos haluat vaihtaa sähköpostisi POP -asetuksista IMAP -asetuksiin, päivitä sähköpostiohjelman tilisi tyyppi tai määritä tili IMAP -protokollaa käyttäen. Tilityyppiä ei voi muuttaa joillekin asiakkaille, kuten Apple Mail, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 ja Thunderbird. Jos haluat käyttää IMAPia näiden asiakkaiden kanssa, sinun on määritettävä tili saapuville ja lähteville palvelimillesi.

1. Kirjaudu sisään Verkkosähköpostiin. Käytä Workspace Email -osoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Vaihda perinteiseen näkymään , jos et ole jo tehnyt niin.
  3. Valitse Ohjeet-valikosta Sähköpostiasennuskeskus.
  4. Kohdassa Sähköpostipalvelimen asetukset näet saapuvan ja lähtevän postin palvelinasetukset.
  5. Paikanna sähköpostiohjelmassasi tilin asetukset ja anna seuraavat tiedot:
    • Saapuvan postin palvelin : Saapuvan postisi IMAP -palvelin
    • Lähtevän postin palvelin : Lähtevän postisi SMTP -palvelin
    • Saapuvan postin portti : 143 (ilman SSL: ää) tai 993 (SSL: n kanssa)
    • Lähtevä portti : 25, 80 tai 3535 (ilman SSL: ää); 465 tai 587 (SSL: n kanssa)

Huomautus: Jos olet luonut postikansioita POP -tilillesi, sinun on luotava ne uudelleen IMAP -tililläsi.