Vaihda käyttäjän Workspace Email -salasana

Workspace Email -järjestelmänvalvojana voit vaihtaa käyttäjän salasanat Työtilan hallintakeskuksessa (mukaan lukien omat salasanasi).

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse laajennuspainike sen sähköpostiosoitteen rivillä, jota haluat muuttaa.
    Napsauta laajennuskuvaketta
  3. Avaa Muokkaa tiliä -vaihtoehdot valitsemalla Muokkaa.
    Napsauta muokkausvaihtoehtoa
  4. Syötä uusi salasana kohtaan Vaihda salasana ja Vahvista salasana .
    Anna uusi salasana ja vahvista se
  5. Valitse Tallenna . Sinun on ehkä suljettava Muokkaa tiliä -sivu. Sinun pitäisi nähdä vahvistus siitä, että salasana päivitettiin.

Huomautus: Uudessa salasanassa voi kestää enimmillään 30 minuuttia. Pyydä käyttäjää 30 minuutin kuluttua kirjautumaan sisään sähköpostiosoitteeseensa .