Tarkista asennusten lukumäärä

Riippumatta tilaustasostasi, sinulla on rajoitettu määrä kertoja, jolloin voit asentaa Microsoft 365 -tietosovelluksia.

Tililläsi parhaillaan käytettävien asennusten määrän määrittäminen:

1. Kirjaudu Sähköposti ja Office -koontinäyttöön.
  2. Valitse Lataa Office , jolloin Microsoft 365 -tilisi avautuu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään käyttämällä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.
    Napsauta Lataa Office
  3. Asennusten lukumäärä näkyy kohdassa Omat asennukset .
    Omat asennukset