GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kampanjan tilastojen tarkistaminen

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Tilastojen avulla voit seurata sähköpostikampanjan tuloksia.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta lisää tilastoja kampanjassa, jota haluat käyttää.
    Napsauta Lisää tilastoja -painiketta

Huomautus: Tilastot-painike tuo näkyviin kampanjan viimeisimmät postitukset.

3. Voit napsauttaa vasemmassa ruudussa mitä tahansa tilastotietotyyppiä, jolloin kaikkien kampanjaan liittyvien postitusten yhdistetyt tilastot tulevat näkyviin.
    Kampanjan tilastot

Tilastoluettelo

Seuraavassa taulukossa on selitetty jokaisen tilastotiedon tarkoitus.

Saman kampanjan postitustilastojen tarkistaminen

Voit tarkastella saman kampanjan useampien postitusten tuloksia napsauttamalla Tilastot-sivun alaosan vasemmassa ruudussa olevaa linkkiä Näytä kaikki lähetykset.
 Napsauta Näytä kaikki lähetykset -linkkiä

Mitä napsautuksen suorituskyky tarkoittaa?

Napsautuksen tehokkuus kartoittaa visuaalisesti kunkin kampanjasi URL -osoitteen vahvuuden. GoDaddy Email Marketing jakaa tietyn postituksen napsautusten kokonaismäärän kampanjan kaikkien aktiivisten linkkien kesken. Kukin URL -osoite näyttää saamiesi napsautusten kokonaisprosenttimäärän sekä yksilölliset ja napsautusten kokonaismäärät.

Napsautuksen suorituskyky

Lisätietoja

TilastotietotyyppiKuvaus
LähetettyNäille yhteyshenkilöille lähetettiin markkinointiviestit sähköpostitse. Jos luvut eivät vastaa odotuksiasi, tutustu oppaisiimme poistaaksesi luettelon äläkä lähetä sitä uudelleen.
HyväksyttyLuetellut yhteyshenkilöt saivat lähettämäsi sähköpostin. Viestien ja linkkien avaaminen ja viestien välittäminen on tilastoitu kohtiin ”Osallistuttu” ja ”Katsottu”.
PalautettuLuetellut kontaktit eivät saaneet lähettämääsi sähköpostia.
KatsottuLuetellut kontaktit avasivat lähettämäsi sähköpostin.
KihlattuNämä yhteyshenkilöt napsauttivat linkkiä tai jakoivat sähköpostiviestisi Lähetä kaverille -painikkeella tai sosiaalisen median jakamispainikkeella .
VälitettyLuetellut kontaktit välittivät lähettämäsi sähköpostin edelleen jollekulle.
KasvuIlmaisee postituksen aiheuttamat tilaukset ja tilausten perumiset.
Merkitty roskapostiksiLuetellut kontaktit ovat merkinneet sähköpostin roskapostiksi.