Tarkista Broker Service -verkkotunnustesi tila

Halusitpa sitten ostaa tai myydä verkkotunnusta Verkkotunnuksien välityspalvelun kautta, voit tarkistaa verkkotunnuksesi tilan koontinäytöltä. Koontinäyttö näyttää luettelon verkkotunnuksista, joita ostetaan tai myydään parhaillaan Verkkotunnuksien välityspalvelun kautta. Kun myyt tai ostat verkkotunnuksen, poistamme sen luettelosta.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikosta Osta ja myy ja valitse sitten Verkkotunnuksien välityspalvelu .
  3. Tarkista verkkotunnuksien välityspalvelun verkkotunnusten luettelo ja tarkista niiden tila Tila -otsikossa.
  4. Tarkastele lisätietoja valitsemalla kortti verkkotunnuksellesi. Uudella sivulla näytetään verkkotunnuksien välityspalvelun tilan tiedot.