Videon päättymisnäytön vaihtoehtojen valitseminen

Kun lisäät videon, joka on YouTubessa tai Vimeossa, voit säätää kanavan tai videon asetuksia ja valita, mitä asiakkaasi näkevät videon loputtua.

YouTube

YouTube-videoita ei toisteta yksi toisensa jälkeen jatkuvasti. Videon loputtua näytetään sen sijaan videoiden pienoiskuvia samalta YouTube-kanavalta.

Jos omistat kyseisen YouTube-kanavan, voit muokata kanavasi videoluetteloa ja näin valita, mitä sivustosi asiakkaat näkevät. Jos esität YouTube-videon muulta kuin omalta kanavaltasi, videon päättymisen jälkeen näytetään kyseisen kanavan videoiden pienoiskuvia.

Vimeo

Vimeossa on valittavana soittoluettelovaihtoehto ja monia muita päättymisnäytön vaihtoehtoja, mukaan lukien muita videoita, toimintakehote (CTA), mukautettu kuva ja niin edelleen. Voit myös valita, että käyttäjälle ei näytetä mitään videon loputtua.
  1. Valitse Vimeon videoasetuksista Interaction tools (Interaktiivisuustyökalut) ja sitten After Video (Videon jälkeen).
  2. Valitse Empty (Tyhjä) End Screen (Päättymisnäyttö) -luettelosta.
Huomautus: Useimmat verkkoselaimet rajoittavat videoiden automaattista toistoa sivun alkuperäisen latauksen yhteydessä, vaikka olisit valinnut kyseisen ominaisuuden videon asetuksista.