CNAME-tietueen lisääminen

Lisää CNAME (alias) -tietue DNS-vyöhyketiedostoosi GoDaddy-tililläsi. CNAME-tietueet käyttävät verkkotunnuksen etuliitettä, kuten blog, osoittamaan verkkotunnuksen toiseen verkkotunnukseen tai URL-osoitteeseen. Jos haluat lisätä verkkotunnuksen etuliitteen, joka osoittaa IP-osoitteeseen, lisää sen sijaan aliverkkotunnus.

Voit katsoa lyhyen animaation tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Valitse tietuetaulukosta Lisää.
  5. Valitse Tyyppi-kohdasta CNAME.
  6. Anna CNAME-tietueesi tiedot:
    • Isäntä: Isäntänimi tai etuliite, jolle CNAME-tietue määritetään. Voit lisätä pisteen (.), mutta et ensimmäiseksi tai viimeiseksi merkiksi. Peräkkäiset pisteet (...) eivät ole sallittuja, eikä isäntä voi ylittää 25 merkkiä tai olla @-symboli. Et voi käyttää isäntää, jolle on jo määritetty olemassa oleva A-tietue, TXT-tietue tai MX-tietue.
    • Osoittaa kohteeseen: URL-osoite, jonka määrität kohteeksi isännälle. Osoita suoraan pääverkkotunnukseesi kirjoittamalla @.
    • TTL: Määritä, kuinka kauan palvelin säilyttää tietoja välimuistissa.
    • Huomautus: Yleisin CNAME-isäntä on www, jolloin @-symboli syötetään Osoittaa kohteeseen -kenttään. Tämä saa sivuston www.coolexample.com latautumaan samalle verkkosivustolle kuin pääverkkotunnus (coolexample.com).

7. Tallenna uusi CNAME valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

cname-tietueen lisääminen