CNAME-tietueen muokkaaminen

Muokkaa CNAME-tietuettasi (aliastietue) DNS-vyöhyketiedostossasi GoDaddy-tililläsi. CNAME-tietue yhdistää aliaksen tai aliverkkotunnuksen, kuten www tai blog verkkotunnuksen nimeen.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse Muokkaa sen CNAME-tietueen kohdalla, jota haluat muokata.
  5. CNAME-tietueen tietojen muokkaaminen:
    • Nimi: Isäntänimi tai etuliite, jolle CNAME-tietue määritetään. Voit lisätä pisteen (.), mutta et ensimmäiseksi tai viimeiseksi merkiksi. Peräkkäiset pisteet (...) eivät ole sallittuja, eikä isäntä voi ylittää 63 merkkiä tai olla @-symboli. Et voi käyttää isäntää, jolle on jo määritetty olemassa oleva A-tietue, TXT-tietue tai MX-tietue.
    • Arvo: URL-osoite, jonka määrität kohteeksi isännälle. Osoita suoraan pääverkkotunnukseesi kirjoittamalla @.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Päivitä asetukset valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.