4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vertaile 4. sukupolven omien palvelinten sopimuksia

GoDaddyn neljännen sukupolven omia palvelimia on saatavana kahdeksassa paketissa - neljä tavallisella kiintolevyllä (HDD) ja neljä solid -state -asemalla (SSD). Kukin paketti on saatavana kahdella tukitasolla: Oma- tai Täysin hallittu. Katso alla olevista taulukoista löytää sinulle parhaiten sopiva sopimus ja tukitaso tai katso, mitä nykyinen sopimuksesi sisältää.

Huomautus: Jos etsit 4. sukupolven VPS -sopimuksia, meillä on myös niitä .

4. sukupolven omat palvelinsuunnitelmat (SSD)

Suunnitelman nimiDED4-32G-SSDDED4-64G-SSDDED4-128G-SSDDED4-256G-SSD
CPUIntel Xeon-D 2123ITIntel Xeon-E 2136AMD EPYC ™ 7351PAMD EPYC ™ 7351P
CPU -ytimet/säikeet4C/8T6C/12T16C/32T16C/32T
Suorittimen taajuus2,20 GHz3,30 GHz2,40 GHz2,40 GHz
RAM3264128256
Tallennus SSD NVMe2 x 5002 x 5002 x 10002 x 1000
RAID-taso1 (peililevyt)1 (peililevyt)1 (peililevyt)1 (peililevyt)
KäyttöjärjestelmäKaikki sopimukset: Linux tai Windows
(katso lisätietoja kohdasta Tukitasot)
IP-osoitteetKaikki sopimukset: 1 oma
SSL-varmenneKaikki sopimukset: Maksuton ensimmäisen vuoden ajan

4. sukupolven omien palvelinten tukitasot

OminaisuusItse hallittuTäysin hallittu
OhjauspaneelicPanel tai Plesk CentOS: lla (valinnainen)cPanel/WHM
Linux-vaihtoehdotUbuntu 20.04 tai 22.04, Debian 10, CentOS 7, AlmaLinux 8Ubuntu 20.04 tai 22.04, Debian 10, CentOS 7, AlmaLinux 8
Windows-vaihtoehdotWindows 2019 tai 2022Ei tiedossa
Käytettävyysajan valvonta/ylläpito
Verkkotason DDOS-hyökkäyksenesto
TietoturvapäivityksetVain ohjauspaneelilla
Apache, MySQL, verkkotietoturvatukiRajoitettu (ohjauspaneelilla)Rajoitettu
cPanel, WHM, PleskRajoitettu (ohjauspaneelilla)Rajoitettu
Mukautettujen laajennusten asentaminen, päivitykset, tukiVain asennus
Verkkosivuston siirtäminen toiselta palveluntarjoajalta GoDaddy -palveluunEnintään 5 sivustoa, 10 Gt per sivusto, 1 tietokanta per sivusto
Käyttäjän skriptivirheiden vianetsintäRajoitettu
Mukautettujen sovellusten asentaminen, päivitykset, tukiGoDaddy tekee vain tarkistukset ja asennukset
Tietokannan hallinta
PalvelinoptimointiRajoitettu: Ei sivusto- tai skriptipäivityksiä)
LAMP-pinotuki
PHP-moduulin asennus
Palvelinoptimointi
SSL-varmenteen asennus