GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Yhdistä linkit tilaajaluetteloihini

Lisäosan Linkitä luetteloon -työkalun avulla voit synkronoida sähköpostiuutiskirjeesi tilaajaluetteloihisi. Tämä tarkoittaa, että kun joku napsauttaa sähköpostissa olevaa linkkiä, voit määrittää hänet automaattisesti tiettyyn luetteloon. Mahdollisuus syventää sitoutumistasi on valtava, joten voit kohdistaa kiinnostuneimpiin lukijoihisi, synkronoida sen automaattisen vastaustoiminnon kanssa ja tehdä paljon muuta!

Linkin lisäyksen lisäykseen ottaminen käyttöön

1. Napsauta Lisäosat näytön yläosassa. Valitse sitten Lisää lisää .
  2. Vieritä Linkitä luetteloon -ominaisuuteen ja ota se käyttöön.
  3. Mad Mimi Email Newsletter Linkki luetteloon Lisää päälle

4. Näet viestin, että kaikki on valmista! ja siinä kaikki!

Kuinka käyttää Linkki List -lisäosaan

Korosta linkkinä haluamasi teksti Email Composerissa ja napsauta sitten linkitystyökalua . Nyt näet ylimääräisen vaihtoehdon! Linkin URL -osoitteen kentän alapuolella voit nyt määrittää linkin tiettyyn sähköpostiluetteloon.

Varmista, että olet lisännyt linkin luomispaikan (linkin URL -osoite), ja valitse tämä valintaruutu.

Huomautus: Linkille täytyy lisätä kohde, muuten se ei toimi oikein.

Valitse luettelo, johon haluat lisätä napsauttimesi, ja siinä kaikki!

Mad Mimi - sähköpostimarkkinointi Linkki luetteloon Lisää

Liittyvät aiheet:

Miten voin lisätä vakiolinkkejä kampanjaani?