Välitä GoDaddy-verkkotunnukseni eteenpäin

Lähetä GoDaddy-verkkotunnuksesi edelleen, niin voit lähettää vierailijat toiselle sivustolle, kun he vierailevat verkkotunnuksellasi. Edelleenlähetys on hyödyllistä, jos sinulla on jo verkkosivusto toisaalla tai jos haluat liittää verkkotunnuksesi sosiaalisen median sivulle.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruudut niiden verkkotunnusten vierestä, jotka haluat päivittää. Tai valitse Verkkotunnus-kohdan vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki.
    näyttökuva useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Edelleenlähetys.
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää-valikko ja vieritettävä alas kohtaan Edelleenlähetys.
  4. Valitse http:// tai https://. Tämä koskee vain kohde-URL-osoitetta. Edelleenlähetettävässä verkkotunnuksessa ei käytetä SSL:ää, eikä edelleenlähetyksessä käytetä https-yhteyttä. Saatat pystyä määrittämään https-yhteyttä käyttävän edelleenlähetyksen verkkohotelliympäristösi kautta.
  5. Anna kohde-URL, jonne verkkotunnus lähetetään edelleen. Tämä on se paikka, jonne vierailijasi lähetetään heidän kirjoittaessaan verkkotunnuksesi nimen selaimen osoitekenttään.
    • Ensimmäisen ja viimeisen merkin on oltava numero tai kirjain.
    • Pisteitä (.) tuetaan
    • Enimmäispituus on 1 000 merkkiä.
    • Peräkkäisiä pisteitä (…) ei tueta
    • Alaviivoja (_) ei tueta
  6. Valitse edelleenlähetyksen tyyppi:
    • Pysyvä (301): lähettää käyttäjät kohde-URL-osoitteeseen ja pyytää hakukoneita esittämään uuden sivuston sisällön verkkotunnuksen pysyvänä sijaintina.
    • Väliaikainen (302): tilapäinen muutos, joka ohjaa sekä käyttäjät että hakukoneet toivottuun uuteen osoitteeseen rajoitettuna ajanjaksona, kunnes uudelleenohjaus poistetaan.
    • Edelleenlähetys käyttäen peitettä: edelleenlähetys käyttäen peitettä lähettää verkkotunnuksesi vierailijat kohde-URL-osoitteeseen mutta säilyttää verkkotunnuksesi selaimen osoitepalkissa. Se myös antaa sinulle mahdollisuuden syöttää metatunnisteita hakukonetietoja varten.
      Huomautus: jotkin verkkosivustot eivät tue peitteen käyttöä eivätkä välttämättä näytä kohdesivustoa oikein.
  7. Jos edelleenlähetyksen tyypiksi on valittu Pysyvä (301) tai Väliaikainen (302), tallenna edelleenlähetyksen asetukset valitsemalla Jatka.
  8. Jos edelleenlähetyksen tyypiksi on valittu Edelleenlähetys käyttäen peitettä, valitse Seuraava, anna tiedot vähintään yhteen kenttään ja valitse sitten Tallenna.
    • Otsikko: lyhyt virke (enintään 80 merkkiä), joka näkyy selaimen välilehdellä ja hakutuloksissa.
    • Kuvaus: sivustosi lyhyt selitys (enintään 150 merkkiä), joka näkyy hakukoneiden hakutuloksissa.
    • Avainsanat: luettelo avainsanoista (enintään 500 merkkiä), jotka kuvaavat verkkosivustosi sisältöä ja tarkoitusta.
  9. Jos verkkotunnuksessasi on verkkotunnuksen suojaus , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 24 tunnin ajan, syötä tekstiviestitse lähetetty koodi tai todennussovelluksen antama koodi. Muussa tapauksessa anna kertakäyttöinen salasana , jonka lähetimme rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Päivitämme verkkotunnuksesi automaattisesti GoDaddy-nimipalvelimille, jos ne eivät ole vielä palvelussamme. DNS-päivitykset tulevat yleensä voimaan tunnin kuluessa, mutta maailmanlaajuisesti tämä saattaa kestää enimmillään 48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Jos haluat käyttää välityksen myös verkkotunnuksesi www-versiossa, varmista, että www-CNAME viittaa kohteeseen @.

Lisätietoja

• Kun lisäät edelleenlähetyksen, A-tietueesi (@) päivitetään ja lukitaan automaattisesti. Jos haluat muuttaa sitä, sinun on ensin poistettava edelleenlähetys.
  • Kaikkia verkkosivustoja ei voi peittää. Jos peitetty verkkotunnuksesi näyttää tyhjää valkoista sivua, sinun on vaihdettava asetukseksi Vain välitys tai pyydettävä verkkohotelliltasi lupaa peittämiseen.
  • Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön parhaan mahdollisen suojauksen varmistamiseksi verkkotunnuksillesi ja tilillesi.
  • Suojaa verkkotunnustasi voimassaolon päättymiseltä ja valtuuttamattomilta toimilta lisäämällä tai päivittämällä verkkotunnussuojaus.