Muodosta yhteys etänä MySQL -tietokantaan Linux -verkkohotellitililläni

Ota Linux -verkkohotellitilisi tietokannan etäkäyttö käyttöön noudattamalla näitä ohjeita. Sinun on tiedettävä IP -osoite, josta käytät tietokantaa. Etäkäytön avulla voit hallita tietokantaa työkaluilla, kuten MySQL Query Browser tai MySQL Workbench .

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Tietokannat -osiossa EtämySQL -painiketta.
  5. Alle Lisää Access Isäntä vastaanottavassa -kenttään IP-osoite, josta haluat käyttää tietokantoja.
  6. Napsauta Lisää isäntä .

Lisätietoja

Etäyhteyden tietokantoihin muodostavat sovellukset käyttävät samanlaisia asetuksia. Voit tarkastella tietokantasi lisätietoja cPanelissa.

KenttäAnnettavat tiedot...
Isäntänimi tai palvelinTietokantasi isäntänimi
Portti3306
KäyttäjänimiTietokannan käyttäjän käyttäjänimi
SalasanaTietokannan käyttäjän salasana
TietokantaTietokannan nimi