Yhdistä Linux -verkkohotellitiliini SSH: lla (Secure Shell)

Kun olet ottanut SSH (Secure Shell) -protokollan käyttöön Linux -verkkohotellitililläsi, voit muodostaa yhteyden SSH: n kautta käyttämällä asiakasta. Suosittelemme PuTTyn (Windows), Terminaalin (Mac) tai OpenSSH: n (Linux) käyttöä.

Jotta voit muodostaa yhteyden SSH: n kautta, tarvitset seuraavat tiedot:

Ymmärsitkö kaiken? Aloitetaan!

1. Käynnistä SSH-asiakasohjelma.
  2. Anna seuraavat tiedot:
    KenttäAnnettavat tiedot...
    IsäntäVerkkotunnuksesi tai IP -osoitteesi
    KäyttäjänimiFTP-käyttäjänimesi
    SalasanaFTP-salasanasi
    Portti22

3. Kun olet antanut tarvittavat tiedot SSH -asiakasohjelmaan, voit muodostaa yhteyden webhotellitiliisi.

Huomautus: Käyttämäsi SSH -asiakasohjelma määrittää tarkat vaiheet yhteyden muodostamiseksi jaettuun webhotellitiliisi.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, emme suosittele tai tue suoraan kolmannen osapuolen tuotteita emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai tällaisten tuotteiden luotettavuudesta. Kolmannen osapuolen merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.