Yhdistä verkkohotellitiliini SSH: lla (Secure Shell)

Secure Shell (SSH) on nopea ja turvallinen tapa käyttää webhotellitiliäsi. Käytät asiakasohjelmaa, kuten Terminal for MacOS tai PuTTy for Windows, ja erilaisia komentoja sivustosi hallintaan, joten se on suunnattu ammattitaitoisille käyttäjille. Valitse alla oleva vaihtoehto hosting -alustasi mukaan muodostaaksesi yhteyden palvelimeesi SSH: lla.

Lisätietoja

• Jos SSH: n käyttö ei ole sinulle tuttua, voit käyttää verkkohotellitiliäsi FTP : llä tai Tiedostonhallinnalla .