Muodosta yhteys sosiaaliseen mediaan

Siirry verkkoon | Tutustu Websites + Marketing -palveluun
Määritä oma visuaalinen brändi | Muokkaa kotisivua | Mukauta sisältöä
Löydä itsesi hakukoneoptimoinnilla | Yhdistä sosiaaliseen mediaan | Hyväksy verkkomaksu

Huomautus: Tarjoamme GoDaddy Social -palvelun, jolla asiantuntijamme hallitsevat verkkonäkyvyyttäsi, jos haluat käyttää aikasi muuhun.

Sosiaalinen media voi olla arvokas voimavara kaikille yrityksille. Sen avulla voit käydä mielekästä vuoropuhelua asiakkaidesi kanssa sen sijaan, että jaat vain tietoja sokeasti heille.

Tämän osion tavoitteet:

• Yhdistä sosiaalisen median profiilit GoDaddy -palveluun.
  • Luo viesti.
  • Näytä sosiaalisen median painikkeet sivustollasi.
  • Lisää arvostelut sivustollesi.

Arvioitu aika: 15-45 minuuttia

Yhdistä sosiaalisen median profiilit GoDaddy -palveluun

Yhdistämällä sosiaalisen median profiilit GoDaddy -palveluun voit hallita kaikkea yhdestä keskeisestä sijainnista.

Jaamme vinkkejä siitä, mitä sosiaalisen median alustoja tarvitset tässä videossa.

Sinun täytyy olla aktiivinen vain sosiaalisen median tileillä, jotka ovat tärkeitä yleisöllesi. Mutta on myös mukavaa saada pyyntö muilta tileiltä, jotta joku muu ei ota yrityksesi nimeä.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöstä Sosiaalinen ja valitse sitten Yleiskatsaus .
  4. Valitse mikä tahansa sosiaalinen alusta, johon haluat muodostaa yhteyden: Facebook , Instagram tai Google Business Profile .
  5. Kun olet valinnut ne, voit muodostaa yhteyden tiliisi, joka sinulla on jo, tai luoda uuden tilin.
Huomautus: Sinulla on oltava Facebook -yritystili, Instagram -ammattilaistili (yritys tai sisällöntuottaja) ja Facebook- ja Instagram -tilisi on linkitettävä .

Luo viesti

Mietitkö mitä sanoa sosiaalisessa mediassa? Katso Lontoon vinkkejä siitä, kuinka pienet yritykset voivat käyttää sosiaalista mediaa.

Seuraavasi kasvaa nopeammin, jos luot yhtenäistä sisältöä. Sen ei tarvitse olla päivittäin. Jopa kerran kuukaudessa tai joka toinen viikko toimii.

Valmistele viestisi ja luo ammattimainen muotoilu omalla työlläsi käyttäen sisällön luontityökalua, jonka tarjoaa GoDaddy Studio .

1. Kun olet valmis, siirry GoDaddy -palveluun tuotesivulle .
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Siirry Koontinäytöstäsi Markkinointi ja valitse sitten Yleiskatsaus .
  4. Valitse Facebook tai Google Business Profile .
  5. Valitse Luo viesti .

Kun olet luonut viestisi ja lisännyt kuvia tai linkkejä, voit julkaista Facebookin, Instagramin tai Google Business -profiilin kaikki samanaikaisesti.

Näytä sosiaalisen median painikkeet sivustollasi

Näytä sosiaalisen median painikkeita sivustollasi auttaaksesi rakentamaan yleisösi ja herättämään huomiota profiileihisi.

1. Siirry Koontinäyttöön .
  2. Avaa verkkosivuston editori valitsemalla Muokkaa sivustoa .
  3. Siirry kohtaan, johon haluat sijoittaa sosiaalisen median painikkeet, ja lisää osio .
  4. Etsi Sosiaalinen -osio ja valitse sitten Lisää .
  5. Muokkaa otsikkoa ja kopioi ja liitä sitten jokaisen sosiaalisen median sivustosi URL -osoite oikeaan paikkaan.

Kuvien näyttäminen Instagram -tililtäsi:

1. Lisää toinen osio
  2. Etsi Sosiaalinen syöte -osio.
  3. Valitse asettelu, valitse Lisää ja mukauta otsikkoa.
Huomautus: Sivustollasi on vain yksi Instagram -syöte. Jos et näe sitä osaluettelossa, se on jossain muualla sivustollasi.

Muista julkaista sivustosi, jotta muutoksesi näkyvät kaikille muille.

Vedä arvostelut

Arvostelut antavat sosiaalisen todistuksen siitä , että tuotteesi tai palvelusi ovat mahtavia. Meillä on jopa joitakin vinkkejä siihen, kuinka voit pyytää asiakkailtasi suosittelut tai arvostelut .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry verkkosivuston muokkaustyökalussa kohtaan, jossa haluat näyttää arvostelut, ja lisää osio .
  5. Etsi Arvostelut -osio Sosiaalinen -luokasta.
  6. Valitse Lisää . Voit lisätä useamman kuin yhden Arvostelut -osion useampaan kuin yhteen paikkaan.
  7. Muokkaa otsikkoa ja muuta myös taustakuvaa, jos haluat.
  8. Valitse, miten haluat lisätä arvosteluja sivustollesi :
    • Lisää arvostelu, jonka joku on lähettänyt sinulle sähköpostitse, tekstiviestinä tai muualla.
    • Sisällytä automaattisesti Facebookin, Googlen, Yelpin ja Yotpo -arvostelut ( työkalu tuotearvioiden hallintaan ).

Muista julkaista sivustosi, jotta muutoksesi näkyvät kaikille muille.

Kaikki on tulossa yhteen

Sivustosi on julkaistu, ja nyt olet yhdistänyt kaikki verkkonäkyvyytesi osat yhteen paikkaan. Ainoa mitä jäljellä on, on määrittää mahdollisuus hyväksyä maksu verkossa .

Siirry verkkoon | Tutustu Websites + Marketing -palveluun
Määritä oma visuaalinen brändi | Muokkaa kotisivua | Mukauta sisältöä
Löydä itsesi hakukoneoptimoinnilla | Yhdistä sosiaaliseen mediaan | Hyväksy verkkomaksu