Viedyn PFX -koodin allekirjoitustiedoston muuntaminen PVK- ja SPC -tiedostoiksi Windowsia käyttäen

Huomautus: GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin allekirjoitusvarmenteita tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteita 1.6.2020 alkaen. Jos omistat jo koodin allekirjoitusvarmenteen tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää käyttää sitä 1. kesäkuuta 2021 jälkeen. Kaikki ennen 1. kesäkuuta 2021 myönnetyt varmenteet ovat voimassa niiden vanhenemiseen saakka.

Kun selaimesi on asentanut koodin allekirjoitusvarmenteen, voit viedä sen ja muuntaa sen myöhempää käyttöä varten. Tämä prosessi edellyttää, että varmennetiedosto viedään PFX -muodossa ja sen jälkeen muutetaan kaksi tiedostoa: PVK ja SPC. Näin:

Vaihe 1 — Asennetun koodin allekirjoitusvarmenteen vieminen

KatsoKoodin allekirjoitusvarmenteen vieminen Internet Explorerista tai Firefoxista taiKoodin allekirjoitusvarmenteen vieminen Internet Explorerista tai Firefoxista PFX -tiedoston vientiä varten.

Vaihe 2 — PFX -tiedoston muuntaminen PVK- ja SPC -tiedostoiksi

Ennen kuin aloitat: Tarvitset seuraavat työkalut asennettuna. Tarvittaessa voit ladata työkalut linkkien avulla:
OpenSSL — Napsauta tätä ja asenna OpenSSL. Lataa tästä kootut binääritiedostot suoraan OpenSSL -verkkosivustolta napsauttamalla tätä tai katso ohjeet käyttöjärjestelmän pakettien hallintaominaisuudesta.
PVK Transform Utility — Lataa kopio apuohjelmasta napsauttamalla tätä .

PFX -tiedoston muuntaminen PVK- ja SPC -tiedostoiksi

Tämä toimenpide purkaa avaintiedostosi ja muuntaa sen PVK -tiedostoksi. Poimi sitten varmennetiedostosi ja muuntaa sen SPC -tiedostoksi. Sitten voit käyttää näitä tiedostoja muiden ohjelmistotyökalujen kanssa.

1. Kirjoita ja kirjoita komentokehotteeseen seuraava ja paina sitten Enter -näppäintä. Korvaa inf.pfx viedyllä PFX -tiedostonimellä ja outf.pem halutulla PEM -tiedoston nimellä. Anna PFX -salasanasi pyydettäessä:
    openssl pkcs12 -in inf.pfx -nocerts -nodes -out outf.pem
  2. Kirjoita ja kirjoita komentokehotteeseen seuraava ja paina sitten Enter -painiketta. Korvaa inf.pem vaiheessa 1 luotu PEM -tiedostonimi ja outf.pvk halutulla PVK -tiedoston nimellä:
    pvk -in inf.pem -topvk -out outf.pvk
  3. Kirjoita ja kirjoita komentokehotteeseen seuraava ja paina sitten Enter -näppäintä. Korvaa inf.pfx viedyllä PFX -tiedostonimellä ja outf.pem halutulla PEM -tiedoston nimellä. Anna PFX -salasanasi pyydettäessä:
    openssl pkcs12 -in inf.pfx -nokeys -out outf.pem
  4. Kirjoita ja kirjoita komentokehotteeseen seuraava ja paina sitten Enter -painiketta. Korvaa inf.pem vaiheessa 3 luotulla PEM -tiedostolla ja outf.spc halutulla SPC -tiedoston nimellä.
    openssl crl2pkcs7 -nocrl -certfile inf.pem -outform DER -out outf.spc